Tehnologija

Dodatni poziv MMSP za učešćem na besplatnoj obuci: “E-prodaja i marketing”

1 Minute čitanja
mmsp

Privredna/Gospodarska komora FBIH usljed velikog interesa mikro, malih i srednjih preduzeća (MMSP) za obukom na temu: „E-PRODAJA I MARKETING“, otvara dodatni poziv za učešćem na ovoj BESPLATNOJ obuci.
Projekat „Business Information Hub“, Privredna/Gospodarska komora FBIH implementira u okviru šireg EU4BusinessRecovery projekta, kojeg finansira Evropska Unija i Vlada SR Njemačke.

Online obuka će se održati u ponedjeljak, 05.09.2022. sa početkom u 10h.

Svi prijavljeni učesnici se mole da dan pred obuku provjere junk/spam folder, u slučaju da je email sa linkom za pristupanje i detaljnom agendom završio u neželjenoj pošti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Prijavu za učešće je moguće izvršit putem linka najkasnije do petka, 02.09.2022.godine.

Cilj obuke je na razvoju neophodnih znanja i vještina korištenjem digitalnih alata, s obzirom da domaća ekonomija još uvijek ne uspijeva iskoristiti sve prednosti nove tehnologije za jačanje konkurentnosti i ekspanzije na nova tržišta, jednostavnijim i inoviranim – online putem.

Poziv za obuku najmjenjen je svim mikro, malim i srednjim prduzećima (MMSP), sa posebnim fokusom na kompanije iz metalnog i drvnog sektora.

Motiv realizacije projekta Business Information Hub je pretvaranje teških vremena za mikro, mala i srednja preduzeća (MMSP) u svojevrsnu priliku, transformacijom trenutne situacije alternativnim putevima koji će istaći upotrebu pametnih i online alata, te tako omogućit nastavak poslovanja i u ovim izazovnim vremenima.

Više informacija o projektu dostupno je na www.bizuhub.ba

Vezane objave
Tehnologija

Uz pomoć 3D printera astronauti će napraviti dio ljudskog koljena

1 Minute čitanja
Bioštampani dijelovi tijela mogli bi se pokazati vitalnim za buduće medicinske tretmane, a naučnici će se potruditi da to testiraju – u doslovnom…
Tehnologija

Bosna i Hercegovina 80. u svijetu po digitalnoj kvaliteti života

1 Minute čitanja
Svjetska studija o digitalnoj kvaliteti života kompanije Surfshark pokazuje da je Bosna i Hercegovina pala za pet mjesta u odnosu na prošlu…
Tehnologija

Očekuje se pad prodaje računara, ovo je razlog

1 Minute čitanja
Tokom 2020. i 2021. godine zabilježeno je veliko interesovanje za PC uređajima i tabletima, a značajan uticaj je imalo što je najveći dio…