Slušajte radio Bihać uživo

Radio Bihać

radio bihać uživo preko interneta

Radio Bihać najstarija je medijska kuća na području Unsko-sanskog kantona. Sa radom smo počeli davne 1966. godine. Od tada do danas ovaj medij neprestano raste, mijenja se i prati savremene tokove osvajajući vaša srca.

Ponosni smo na viziju tadašnjih osnivača koji su prije 45 godina u našem gradu postavili temelje novinarstva kroz radio, sedmični list «Krajina» i nešto kasnije TV Bihać. Prvi put Radio Bihać uživo se u eteru oglasio 28. marta 1966. godine tačno u podne.

Programski sadržaji iz oblasti kulture, ekonomije, ekologije, obrazovanja, sporta i drugih društvenih dešavanja svakodnevno su u našem programu.

Program Radio Bihaća se emitira 24 sata dnevno i pokriva područje Grada Bihaća. Zbog povoljnog geografskog položaja, naš radio se pored Bihaća sluša i na području općina: Cazin, Bužim, Bosanska Krupa, Velika Kladuša, Prijedor i jednog dijela Ličko-senjske županije, odnosno Republike Hrvatske. Našu blagovremenost i prisutnost na terenu prepoznali su i slušatelji i danas smo najslušaniji radio u regiji.

Upravo zato,svakodnevno se trudimo biti u pravo vrijeme na pravom mjestu i za vas, naše vjerne slušatelje donosimo uzbudljive priče o interesantnim društvenim dešavanjima.Uz zvuke najljepše muzike, i vama godinama poznate glasove naših voditelja cilj nam je zadržati vašu pažnju i simpatije na našim radio talasima.

Želimo vam prvi poželjeti dobro jutro i posljednji kazati laku noć. Kroz naše novinarske priče sa terena želmo vas prvi informirati o svemu što vas zanima. Stoga ćemo sve vaše primjedbe,pohvale i prijedloge, sa zadovoljstvom uvažiti.

facebook radio Bihać

Frekvencije radio Bihać

Radio Bihać uživo se emitira na frekvencijama 94.7 i 92.3 MHZ

Kontakt informacije
  • Redakcija Radio Bihać: +387 37 961 700 
  • Služba Finansija: +387 37 223 770
  • Režija Radio Bihać: +387 37 222 888
  • Marketing Služba: +387 37 223 770
  • Kontakt e-mail: info@radiobihac.com

Aktuelno

Novi članci na portalu Krajiski.ba