Tehnologija

Google predstavio nove Fitbit satove i pametnu narukvicu

1 Minute čitanja
google fitbit
foto: fitbit

Sve modele moguće je prednaručiti sada u SAD-u, a njihova isporuka počinje tijekom sljedećeg mjeseca.

Google je najavio tri nova nosiva uređaja svog brenda Fitbit – dva pametna sata i jednu fitness narukvicu. Ovi uređaji, kako su komentirali iz Googlea tijekom predstavljanja, kombiniraju Fitbitove poznate alata za praćenje zdravlja i fitness aktivnostima s Googleovim znanjem. Ovi uređaji su tanji i još ugodniji pa ih možete nositi cijeli dan i noć i ne morate ih puniti svaki dan, najavio je nove uređaje Fitbit Versu 4, Sense 2 i Inspire 3 Googleov direktor TJ Varghese.

Sense 2 je najnapredniji pametni sat Fitbita. Iz Googlea kažu kako može izdržati više od 6 dana rada s jednim punjenjem baterije, a dolazi sa senzorima koji mogu prepoznati fibrilaciju atrija, varijabilnost otkucaja srca, temperaturu kože itd. Također, novitet je senzor koji upravlja stresom. Ovaj smartwatch može se prednaručiti već danas po cijeni od 299 dolara, a uključuje i šestomjesečnu pretplatu za Premium servis.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
YouTube video

Fitbit Versa 4 je, u odnosu na prethodnika, tanji i lakši te dolazi s fizičkom tipkom. Donosi više od 40 modova za vježbanje, praćenje statistike u stvarnom vremenu te podršku za GPS. Također se može već sada prednaručiti po cijeni od 250 dolara i sa 6 mjeseci pretplate na Premium servis.

YouTube video

Novost na ovim modelima, naglašavaju iz Engadgeta, jest što će se na njihovim ekranima pokazivati turn-by-turn navigacija s Googleovih karata tako da za navigaciju neće trebati koristiti pametni telefon.

The Fitbit Inspire 3 je entry level fitness narukvica koja će se moći kupiti po cijeni od 100 dolara. Za taj novac dobije se uređaj koji prati fitness aktivnosti, otkucaje srca, praćenje opcija poput otkucaja srca, spavanja, stresa i drugih, ima ekran u boji te odličnu bateriju koja bi trebala izdržati 10 dana rada.

YouTube video

Izvor: dnevnik.hr

Vezane objave
Tehnologija

Uz pomoć 3D printera astronauti će napraviti dio ljudskog koljena

1 Minute čitanja
Bioštampani dijelovi tijela mogli bi se pokazati vitalnim za buduće medicinske tretmane, a naučnici će se potruditi da to testiraju – u doslovnom…
Tehnologija

Bosna i Hercegovina 80. u svijetu po digitalnoj kvaliteti života

1 Minute čitanja
Svjetska studija o digitalnoj kvaliteti života kompanije Surfshark pokazuje da je Bosna i Hercegovina pala za pet mjesta u odnosu na prošlu…
Tehnologija

Očekuje se pad prodaje računara, ovo je razlog

1 Minute čitanja
Tokom 2020. i 2021. godine zabilježeno je veliko interesovanje za PC uređajima i tabletima, a značajan uticaj je imalo što je najveći dio…