Tehnologija

Webinar: Oracle rješenja za poslovanje po lokalnim cijenama

2 Minute čitanja
webinar oracle

Imate probleme u efikasnosti svog poslovanja? Ne možete pronaći pravu vrijednost u IT rješenjima, a osjećate da vaš posao zbog toga trpi? Želite dobru analizu svih dijelova svog poslovanja u svakom trenutku?

Rješenja koja ćemo predstaviti na webinarima 12. i 13. aprila 2022. su „lokalna pamet“ izgrađena na najboljoj svjetskoj tehnološkoj platformi. Iskustva kompanija na lokalnom tržištu omogućuju prilagođenost rješenja lokalnom tržištu u pogledu cijene i legislative.

Prvi dan (12. 4. 2022.) ćemo predstaviti Oracle bazu podataka i pojasniti zašto je ona najbolji i najsigurniji izbor za vaše poslovanje. Govorit ćemo o tome kako nešto što je na tržištu prepoznato kao najbolje i najskuplje rješenje ipak možemo prilagoditi našem cjenovnom standardu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tu su i 3 rješenja lokalnih kompanija. Dva ERP rješenja se kontinuirano razvijaju i prilagođavaju tržištu preko 25 godina. Namijenjena su lokalnom tržištu i pokrivaju mala, srednja i velika preduzeća. Modularna arhitektura omogućava fleksibilnost klijentima u izboru onog što njima zapravo treba za poslovanje.

Treće rješenje koje će predstaviti kompanija IN2 je specijalizirano rješenje namijenjeno agencijama koje se bave zastupanjem i posredovanjem u osiguranju. Rješenje omogućava evidenciju izdatih osigurateljnih dokumenata po komitentu te obračun posredničke provizije po predefiniranim procentima za odgovarajuću vrstu osiguranja po osiguravajućoj kući i sva praćenja koja jednom takvom biznisu trebaju.

Drugi dan (13. 4. 2022.) ćemo prezentirati Oracle Analytics alat koji je namijenjen srednjim i velikim kompanijama i omogućuje analizu podataka iz različitih izvora u realnom vremenu. Pokazat ćemo vam kako na brz način, uz svega nekoliko klikova, možete objediniti vlastite podatke sa drugim izvorima i uz pomoć vještačke inteligencije predvidjeti buduće trendove i izaći iz reaktivnog u proaktivni model planiranja poslovanja.

Također ćemo predstaviti dvije aplikacije lokalnog partnera za Supply Chain Management. Planiranje i optimizacija ruta i skladištenja robe može izrazito podići efikasnost, upravljivost i smanjiti cijenu poslovanja. Vještačka inteligencija je sadržana unutar samih aplikacija i one automatski uče i prilagođavaju se vašem poslovanju.

Dođite i uvjerite se kako vam spoj lokalne pameti i svjetskog lidera u softverskoj industriji može pomoći da svoje poslovanje podignete na višu razinu.

Prijavi se na link: https://digital.poslovnenovine.ba/oracle/

pn.ba

Vezane objave
Tehnologija

Uz pomoć 3D printera astronauti će napraviti dio ljudskog koljena

1 Minute čitanja
Bioštampani dijelovi tijela mogli bi se pokazati vitalnim za buduće medicinske tretmane, a naučnici će se potruditi da to testiraju – u doslovnom…
Tehnologija

Bosna i Hercegovina 80. u svijetu po digitalnoj kvaliteti života

1 Minute čitanja
Svjetska studija o digitalnoj kvaliteti života kompanije Surfshark pokazuje da je Bosna i Hercegovina pala za pet mjesta u odnosu na prošlu…
Tehnologija

Očekuje se pad prodaje računara, ovo je razlog

1 Minute čitanja
Tokom 2020. i 2021. godine zabilježeno je veliko interesovanje za PC uređajima i tabletima, a značajan uticaj je imalo što je najveći dio…