Tehnologija

Social Media Summit prvi put u BiH

1 Minute čitanja
social media

Prvi Social Media Summit održat će se 19. maja u Sarajevu. Ovaj događaj organizuje marketinška agencija Altermedia, u prostoru Doma mladih – Centar Skenderija.

Cilj Summita je na jednom mjestu okupiti vodeće kompanije i brendove, te agencije i influencere koji kreiraju content za društvene mreže.

Društvene mreže su postale najjači kanali za interakciju, komunikaciju i komercijalni marketing. Eminentni govornici svojim izlaganjima, kroz edukativan sadržaja, objasnit će uspjeh društvenih mreža, njihov utjecaj, kako ih koristiti, koji su benefiti influencer marketinga i zbog čega odabrati određenog influencera za saradnju, te na koji način brendovi trebaju usmjeriti komunikaciju i content na društvenim kanalima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Konceptualno Summit će podržati svaki društveni medij zasebno, kroz različite panel diskusije sa osobama koje su najaktivnije i najpopularnije na određenim platformama. Kompanije će na jednom mjestu imati priliku odabrati i procijeniti koji su to najbolji digitalni kanali za njihov brend ili uslugu, te vidjeti kako nastaju interesantni sadržaji koji mnogobrojnoj publici drže pažnju, kao i upoznati potencijalne predstavnike vlastitog brenda i pronaći kontakte za sljedeće profesionalne projekte.

U sklopu prvog Social Media Summita dodijelit će se nagrade “Digital cup” za najbolje digitalne kampanje u protekloj godini. Uslove za učešće u izboru, propozicije, kategorije, kao i prijavni formular možete pogledati na web stranici.

Ukoliko su vaše kampanje kvalitetne, izlaze iz granica uobičajenog, inspirišu i proizvode najefektniju komunikaciju prema ciljanim grupama, prijavite se!

raport

Vezane objave
Tehnologija

Uz pomoć 3D printera astronauti će napraviti dio ljudskog koljena

1 Minute čitanja
Bioštampani dijelovi tijela mogli bi se pokazati vitalnim za buduće medicinske tretmane, a naučnici će se potruditi da to testiraju – u doslovnom…
Tehnologija

Bosna i Hercegovina 80. u svijetu po digitalnoj kvaliteti života

1 Minute čitanja
Svjetska studija o digitalnoj kvaliteti života kompanije Surfshark pokazuje da je Bosna i Hercegovina pala za pet mjesta u odnosu na prošlu…
Tehnologija

Očekuje se pad prodaje računara, ovo je razlog

1 Minute čitanja
Tokom 2020. i 2021. godine zabilježeno je veliko interesovanje za PC uređajima i tabletima, a značajan uticaj je imalo što je najveći dio…