Cazin Vijesti

U Cazinu mirno okupljanje za Azura Terzića – I ja sam AZUR

1 Minute čitanja
i ja sam azur terzic

Pozivamo sve članove grupe SVI SMO MI AZUR, Azurovu porodicu, sugradjane, medije, učenike, prosvjetne radnike, gradske službenike, porodice Memic i Dragicevic, članove grupe Pravda za Dženana i Pravda za Davida, ali i predstavnike vlasti na dva mirna okupljanja u:

PETAK (28.10.) u 14:00 Centar Grada Cazina, Trg Alije Izetbegovića (kružni tok), Policijska stanica Cazin! i

SUBOTA (29.10.) u 18:00 – Šetnja za našu djecu: Okupljanje ispred: OŠ CAZIN II šetnja do GIMNAZIJE, a potom i do Cazin City Centra!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Pravda za Azura - poziv na mirne proteste u Cazinu

U organizaciji neformalne grupe gradjana, prijatelja i komsija! U petak se okupljamo da iskažemo nezadovoljstvo radom Policijske stanice Cazin i predstavnika MUP koji su donedavno radili na slučaju, koji su slučaj predali višem nivou sa zapisnicima na DVA-TRI LISTA PAPIRA.

Poručujemo da će svi odgovarati za nedjelovanje i da znamo zašto šutite! U subotu šetamo za svu našu djecu putem izmedju Azurove osnovne i srednje škole prema mjestu dogadjaja, da iskazemo nezadovoljstvo sigurnosti naše djece i groznim izjavama saopštenja za javnost, te postupcima u slučaju “Advantagea Cazin”.

Kažu izmedju ostalog da imaju certificiranu agenciju za zaštitu ljudi i imovine, pa zašto onda u svojim prostorijama niste zaštitili našeg sugradjana Azura Terzića? Gdje su kamere? Je li to štitite ubice?

Važniji je život, od “noćnog života”!

Odazovite se u što većem broju, da se zajedno izborimo za istinu i pravdu za našeg Azura i za sigurnost sve naše djece! VRIJEME JE DA SAZNAMO ISTINU! Kad zulum postane pravilo, borba za pravdu postaje OBAVEZA!

Tad je to bio Azur, sutra će biti neko vaš… Dva termina okupljanja, tako da nema izgovora za nedolazak!

DOSTA JE. VRIJEME JE ZA PRAVDU! PRAVDA ZA AZURA ✊ PRAVDA ZA SVU NAŠU DJECU!, stoji u saopćenju facebook grupe SVI SMO MI AZUR

Vezane objave
Cazin Vijesti

Gradonačelnik Cazina i premijer USK se sastali s ocem Azura Terzića

1 Minute čitanja
Gradonačelnik Cazina i premijer USK se sastali s ocem Azura Terzića: “Institucije moraju raditi svoj posao i slučaj stradanja Azura Terzića mora…
Cazin Vijesti

Cazin:Poziv na prezentaciji kreditnih linija Razvojne banke F BiH

1 Minute čitanja
Grad Cazin u saradnji sa Razvojnom bankom Federacije Bosne i Hercegovine organizuje prezentaciju kreditnih linija Razvojne banke F BiH u Gradu Cazinu,…
Cazin Vijesti

Cazin:Od sutra počinje obilježavanje Dana državnosti

1 Minute čitanja
Oduševljenje bosanskim kućama, avlijama i fasadama, likovni umjetnik Amer Hadžić nosi od još ranog djetinjstva. Tako je nastala i njegova zbirka radova pod…