Cazin Vijesti

U Cazinu mirno okupljanje za Azura Terzića – I ja sam AZUR

1 Minute čitanja
i ja sam azur terzic

Pozivamo sve članove grupe SVI SMO MI AZUR, Azurovu porodicu, sugradjane, medije, učenike, prosvjetne radnike, gradske službenike, porodice Memic i Dragicevic, članove grupe Pravda za Dženana i Pravda za Davida, ali i predstavnike vlasti na dva mirna okupljanja u:

PETAK (28.10.) u 14:00 Centar Grada Cazina, Trg Alije Izetbegovića (kružni tok), Policijska stanica Cazin! i

SUBOTA (29.10.) u 18:00 – Šetnja za našu djecu: Okupljanje ispred: OŠ CAZIN II šetnja do GIMNAZIJE, a potom i do Cazin City Centra!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Pravda za Azura - poziv na mirne proteste u Cazinu

U organizaciji neformalne grupe gradjana, prijatelja i komsija! U petak se okupljamo da iskažemo nezadovoljstvo radom Policijske stanice Cazin i predstavnika MUP koji su donedavno radili na slučaju, koji su slučaj predali višem nivou sa zapisnicima na DVA-TRI LISTA PAPIRA.

Poručujemo da će svi odgovarati za nedjelovanje i da znamo zašto šutite! U subotu šetamo za svu našu djecu putem izmedju Azurove osnovne i srednje škole prema mjestu dogadjaja, da iskazemo nezadovoljstvo sigurnosti naše djece i groznim izjavama saopštenja za javnost, te postupcima u slučaju “Advantagea Cazin”.

Kažu izmedju ostalog da imaju certificiranu agenciju za zaštitu ljudi i imovine, pa zašto onda u svojim prostorijama niste zaštitili našeg sugradjana Azura Terzića? Gdje su kamere? Je li to štitite ubice?

Važniji je život, od “noćnog života”!

Odazovite se u što većem broju, da se zajedno izborimo za istinu i pravdu za našeg Azura i za sigurnost sve naše djece! VRIJEME JE DA SAZNAMO ISTINU! Kad zulum postane pravilo, borba za pravdu postaje OBAVEZA!

Tad je to bio Azur, sutra će biti neko vaš… Dva termina okupljanja, tako da nema izgovora za nedolazak!

DOSTA JE. VRIJEME JE ZA PRAVDU! PRAVDA ZA AZURA ✊ PRAVDA ZA SVU NAŠU DJECU!, stoji u saopćenju facebook grupe SVI SMO MI AZUR

Vezane objave
Cazin Vijesti

VIDEO Nakon zatvaranja GP Hadžin Potok građani ogorčeni

1 Minute čitanja
‘Ovo je politička poruka cijeloj Krajini’ Mustafa Ružnić – Premijer USK-a Lokalne vlasti Unsko-sanskog kantona traže da im se dodijele tri nova…
Cazin Vijesti

Potvrđena optužnica protiv Admira Hadžipašića

3 Minute čitanja
POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV ADMIRA HADŽIPAŠIĆA, GORANA LALOVIĆA, VISOKE MEĐUNARODNE ŠKOLE CAZIN i drugih u predmetu kodnog naziva „PERO“ – ORGANIZIRANI KRIMINAL U…
Cazin Vijesti

Granični prijelaz Hadžin Potok više neće biti granica za međunarodni promet putnika

1 Minute čitanja
Hrvatska granična policija nam je potvrdila, a HAK je na svojim stranicama objavio promjene na nekim graničnim prijelazima. Dakle radi se o…