Magazin

Sin Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen slavi treći rođendan

1 Minute čitanja
burak i fahrije

Fatalni ratnik iz „Sulejmana Veličanstvenog“, Burak Ozdživit koji je ulogom Bali-bega očarao žensku publiku, ponosni je otac sina Karana. Već nekoliko godina oženjen je turskom glumicom, Fahrije Evdžen, a skladan brak zaokružio je sinčić, koji je preslikan kao njegov tata.

Naime, slavni par je proslavio danas treći rođendan njihovog mališana. Prelijepa glumica na Instagramu je objavila nekoliko divnih fotografija njihovog dječaka.

Na današnji dan prije tačno 3 godine postao si naš proljetni cvijet, koji je procvjetao u nama, sine moj… Donio si nam miris proljeća.., sretan rođendan anđele moj, napisala je Fahriye.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

avaz

Vezane objave
Magazin

Sting u Sarajevo dovodi svjetsku video i audio produkciju za koncert

1 Minute čitanja
Ušli smo u sedmicu dugo očekivanog koncerta Stinga u Sarajevu, koji će se održati u nedjelju, 02. oktobra u Zetri. Kako bi publici…
Magazin

Zenica se sprema za spektakl: Bajaga dolazi 27. decembra

1 Minute čitanja
Zenica će krajem godine biti mjesto dešavanja istinskog muzičkog spektakla. Kako „Avaz“ saznaje, u Areni će biti održan veliki koncert Bajage i njegovih Instruktora….
Magazin

Amy Winehouse: Danas bi proslavila 39. rođendan

1 Minute čitanja
Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) bila je britanska pjevačica i tekstopisac poznata po svojim jakim vokalima i muzičkim žanrovima. Borba Ejmi sa zloupotrebom…