Magazin

Ima li namještanja u „Zvezdama Granda“

2 Minute čitanja
MUSTAFA ZVEZDE

Sarajlija Meris Karamustafić za Beograd je krenuo s nadom da će proći dalje

U subotnjem izdanju emisije „Zvezde Granda“ u treći krug takmičenja prošla su tri kandidata iz Bosne i Hercegovine – Meris Karamustafić (20) iz Sarajeva, Sara Milivojević (17) iz Brčkog i Nedim Bećirović (20), koji dolazi iz Bosanske Krupe.

Ovo troje mladih pjevača za „Avaz“ je kazalo da su vrlo zadovoljni svojim nastupima i da podrška i čestitke pristižu sa svih strana svijeta. Također su istakli da su se nadali prolasku u treći krug jer su se za to vrijedno spremali sa svojim mentorima. Svako od njih za svoje mentore ima samo riječi hvale.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

 Koga podržati

Ipak, pitali smo ih da li u „Zvezdama Granda“ postoje namještanja i imaju li članovi žirija prema određenim kandidatima veću naklonost.

Sara je zablistala u crvenoj haljini na “Grandovoj sceni”, gdje je osvojila svih šest glasova i tako se direktno plasirala u treći krug takmičenja “Zvezde Granda”. Rekla je da nije primijetila namještanja.

– Ja to nisam primijetila, ali to se nikada ne zna – kazala je Milivojević.

Ova mlada pjevačica je istakla da se ne nada pobjedi zbog svojih godina.

– Prijavila sam se da ljudi čuju za mene i da steknem neko iskustvo kako bi mi u daljnjoj karijeri bilo lakše. Zaista se ne nadam pobjedi, ali se mogu vidjeti u prvih pet – dodala je Milivojević.

Karamustafić je iz Sarajeva za Beograd krenuo s nadom da će proći dalje. Također je istakao da podrška pristiže sa svih strana – od Australije, Amerike i cijele Evrope.

Kaže da je prezadovoljan cijelom organizacijom „Zvezda Granda“ i da ne bi trebalo biti namještanja.

– Iskreno, ja nisam to primijetio, to ne bi trebalo biti, jer bi to odmah gledaoci uočili. Sigurno između žirija ima sugestija ko bi trebao proći i koga podržati. Ni bi valjalo da svi dobri odmah prolaze.

Vjerovatno je moja podrška ostala do baraža da vide da li ću proći. Mislim da sve ima svoju priču – istakao je Karamustafić.

Za kraj je rekao da je bitno učestvovati u takmičenju i da je još rano da prognozira vidi li sebe u finalu.

NEDIM BECIROVIC
Nedim Bećirović

 Fer i korektno

Oko Nedima Bećirovića iz Bosanske Krupe vodila se polemika između članova žirija treba li pjevati ili praviti kućice. O odnosu s mentoricom Viki Miljković ovaj pjevač ima samo riječi hvale. Otkrio nam je da li je on primijetio ima li namještanja u takmičenju.

– Prema mom mišljenju, nema namještanja. Svaki mentor se bori za svoje kandidate i da dođu što bliže finalu. Smatram da je sve fer i korektno u takmičenju – zaključio je Bećirović.

sara m
Sara Milivojević

Nadimak Kućica

Nedim Bećirović nadimak Kućica dobio je od Saše Popovića i otkrio nam je da li ga planira koristiti kao svoje umjetničko ime.

– Naravno, što ga ne bih koristio! To za mene može biti jedan veliki plus po kojem će mene narod da prepoznaje. Nemam ništa protiv, meni je to uredu – zaključio je Bećirović.

avaz

Vezane objave
Magazin

Moć broja 4 u numerologiji

1 Minute čitanja
U svijetu numerologije, svaki broj nosi svoju jedinstvenu vibraciju i simbolizam. Broj 4 je jedan od tih ključnih brojeva koji oblikuje temelje…
Magazin

U 61 godini života preminuo Masimo Savić

1 Minute čitanja
PREMINUO je Massimo Savić, objavila je njegova obitelj. Imao je 60 godina. “Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas…
Magazin

Proslava Nove godine u Dubrovniku uz Dinu Merlina za 2.000 KM

1 Minute čitanja
Najveći gradovi u regionu već godinama se utrkuju da im Dino Merlin pjeva na novogodišnjim proslavama na trgovima.  Naša najveća muzička zvijezda ovaj…