Sedmični horoskop

Sedmični horoskop za period od 28.03. do 03.04.2022. godine

5 Minute čitanja
horoskop 15

OVAN

Ljubav: Razmišljate o budućnosti, želite da obezbjedite svojoj porodici i voljenoj osobi sigurnost. Pokušajte da sarađujete sa partnerom i napravite dogovor koji će biti produktivan, zadajte svojoj vezi i braku nove ciljeve. Slobodni žele da uđu u ozbiljnu vezu sa osobom koju već dosta dugo poznaju.

Posao: Poslovna situacija je stabilna, prva polovina sedmice će biti mirna i nećete osjećati veće turbulencije. Napokon možete da se odmorite i posvetite sebi. Četvrtak i petak mogu biti naporni, jer vas očekuju sastanci sa nadređenima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zdravlje: Vašem tijelu nedostaje fizičke aktivnosti.

BIK

Ljubav: Početak proljeća donio vam je želju za uređenjem doma, koja se prenosi i na sedmicu pred nama. Nemojte ukućanima zadavati tempo, ostanite toleranti i rasporedite obaveze u skladu sa planovima partnera. Slobodni uživaju u vikendu i druženju sa prijateljima.

Posao: Nemojte brzopleto trošiti novac, rasporedite lijepo svoj kućni budžet kako krajem sedmice ne bi osjetili finansijsku krizu. Radna atmosfera je melanholična, vaše kolege nemaju energije i oseća se napetost u kolektivu. Pokušajte da izbjegnete sukobe.

Zdravlje: Dobro.

BLIZANCI

Ljubav: Blizanci su prošli turbulentan period sa partnerom, sada ćete moći da se opustite. Vi napokon možete da vjerujete partneru i osjećate se sigurno. Pred vama je sedmica sa pozitivnim dešavanjima, druženjem i zaista ćete uživati u zagrljaju voljene osobe. Slobodni ne žele da pokažu otvoreno emocije prema osobi koja im se dugo dopada- možda je vrijeme za rizik.

Posao: Teško vam je da se skoncetrišete, voljeli bi da odete na odmor. Ukoliko je moguće pokušajte da uzmete nekoliko dana slobodno kako bi se opustili i odmorili. Radna atmosfera od vas traži maksimum, nadređeni neće dugo trpiti vaše krize.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

RAK

Ljubav: Očekuje vas sedmica u kojoj ćete biti usresređeni na dalje rođake i prijatelje koje dugo niste vidjeli. Uživaćete u smijehu i provesti što više vremena u prirodi. Slobodnima će prijati društvo a zauzeti Rakovi ne treba da zaborave na partnera i njegove planove.

Posao: Nećete se opterećivati poslom, smatrate da ste se u prethodnom periodu trudili previše. Nadređeni vide vaš trud i zalaganje i neće vam stvoriti neprijatne situacije, tako da možete da se opustite. Zapišite važne obaveze, kako ne bi i njih previdjeli!

Zdravlje: Migrena.

LAV

Ljubav: Pokušajte da se opustite i zaboravite na poslovne obaveze. Neprestano mislite o poslu što počinje da smeta partneru, osjećati će se usamljeno. Slobodni uživaju u tempu života koji su nametnuli sami sebi, ovo je produktivan period za lični napredak.

Posao: Očekujete finansijski dobitak sredinom sedmice, ali on može zakasniti. Nemojte se dodatno nervirati, trošite snagu na stvari koje ne možete da promijenite. Fokusirajte se na radne zadatke i ostavićete fantastičan utisak na kolektiv.

Zdravlje: Brzo se umarate, provjerite opšte stanje organizma.

DJEVICA

Ljubav: Vi ste lijepo raspoloženi i čini vam se da je partner taj koji iznova stvara probleme. Razmislite dva puta o tome šta ste prećutali i kako ste se ponašali u proteklim sedmicama- krivica je obostrana. Slobodne Djevice žele da se odmore i uživaju u udobnosti doma.

Posao: Imate utisak da vas pritiskaju sa svih strana ali imajte na umu da je ovo prolazan period. Nemojte shvatiti svačije riječi ozbiljno i sami postavite prioritete. Sam kraj sedmice doneće vam lepe vesti, a mnogima od vas i povišicu.

Zdravlje: Bez većih promena.

horoskop 07.03. 1

VAGA

Ljubav: Vage su organizovale svakodnevnicu tako da u njoj nema mjesta za nepredviđene susrete i spontana druženja. Vaša organizovanost dovodi drage ljude do ludila, morate ih upoznati sa svojim obavezama kako bi vas bolje razumjeli. Za slobodne pripadnike znaka nema većih promena.

Posao: Usresređeni ste na posao, vama ne promiče ni jedna sitnica i sigurni smo da će vam ovakva koncetracija doneti uspjeh. Početak sedmice je izuzetno stresan, ali kako sedmica odmiče polako ćete se opustiti. Očekuje vas manji finansijski dobitak na kraju sedmice.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

ŠKORPIJA

Ljubav: Sedmicu započinjete u romantičnom raspoloženju, imate ideje za izlaske sa voljenom osobom i želite maksimalno da joj ugodite. Slobodne Škorpije očekuju zanimljivi susreti, nemojte sklapati nova poznanstva ako postoji osoba sa kojom ste dugo u kontaktu. Morate definisati ovaj odnos!

Posao: Kod vas je poslovna situacija turbulentna, imate utisak da vas niko ne razumije. Nemojte preuzimati cjelokupan posao na sebe, podijelite zadatke sa svojim kolegama. Zaslužili ste odmor, ali će on u toku sljedeće sedmice izostati.

Zdravlje: Stabilno.

STRIJELAC

Ljubav: Pred Strijelčevima je miran period, pun međusobne podrške i razumjevanja partnera. Pozitivna energija će vas pratiti tokom sedmice ali bi trebalo da se produži i na sedmice pred vama. Slobodne ne očekuju nagle promjene, uživaćete u slobodnom vremenu i druženju sa prijateljima.

Posao: Vi ne volite laži i ne tolerišete ih, ali ćete biti prinuđeni da prećutite i ne odreagujete na uporne laži jednog od kolega. Nemojte dopustiti da vas ova situacija uzdrma, usresredite se na lični razvoj i napredak.

Zdravlje: Bolovi u donjem dijelu leđa.

JARAC

Ljubav: Nemate planove, odlučili ste da maksimalno uživate u svakodnevnici i da se prepustite emocijama. Ovo je velika promjena, biće vam potrebno vrijeme da stišate svoj temperament. Slobodne Jarčeve očekuje udvaranje osobe koju već dugo poznaju.

Posao: Poslovna atmosfera je napokon prijatna, susrećete se sa pozitivnim stavom kolega što će vam dati volju za rad. Nemojte odustati od svojih ciljeva, potrudite se da održite kontinuitet i ispratite tempo koji vam nameću.

Zdravlje: Opustite se, vašem tijelu potreban je odmor.

VODOLIJA

Ljubav:  Nemojte dozvoliti da vas mišljenje vaših prijatelja poremeti, vaša intuicija je nepogrešiva. Slobodne očekuje susret sa nešto starijom ali izuzetno zanimljivom osobom. Za Vodolije u vezi i braku ovog puta nema većih promena.

Posao: Vi učite važne lekcije na polju posla, morate se izboriti za sebe. Isplanirajte svoj govor za važne sastanke i hrabro se suočite sa problemima kako bi zadobili poštovanje svojih kolega. Finansija situacija je dobra, očekuje vas finansijski dobitak.

Zdravlje: Moguća prehlada.

RIBE

Ljubav: Ribe su u proteklom periodu činile sve kako bi ugodile partneru, sada je vrijeme da ugodite sebi. Istaknite sve što želite i stavite sebe u prvi plan. Slobodne Ribe provešće sedmicu mirno, u krugu dragih ljudi. Ukoliko želite možete stupiti u kontakt sa osobom prema kojoj ste davno osjetili simpatije, ali nikad niste realizovali svoj odnos.

Posao:Poslovna situacija je stabilna, dani pred vama biće mirni. Možete da se opustite, zapravo vi ste dugo težili ka poslovnoj stabilnosti i nema razloga da ne budete sretni. Ukoliko ste planirali veću kupovinu, odložite je za sam kraj sedmice.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

mogujatosama.rs

Vezane objave
Sedmični horoskop

SEDMIČNI HOROSKOP od 13.2. do 19.2. 2023

4 Minute čitanja
OVAN LJUBAV: Oni koji su još sam povremeno će dvojiti da li izaći li ostati kod kuće gdje će se osjećati zaštićeno…
Sedmični horoskop

SEDMIČNI HOROSKOP od 16.1. do 22.1. 2023

5 Minute čitanja
OVAN LJUBAV: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Bit će to…
Sedmični horoskop

Sedmični horoskop od 21.11-27.11.2022

4 Minute čitanja
OVAN LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kad će se prilike prorijediti, a vi sve teže nalaziti zajednički jezik s osobama…