Magazin

PREMINUO je voditelj i novinar Nove TV Mislav Bago

1 Minute čitanja
mislav bago

PREMINUO je voditelj i novinar Nove TV Mislav Bago, objavila je Nova TV.

Kako doznajemo, Bago je nađen mrtav rano jutros u Martićevoj ulici u Zagrebu. Zasad nema službenih informacija o uzroku smrti.

> Kolege i prijatelji opraštaju se od Mislava Bage: “Kakva tuga. Neponovljiv talent”

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

”Mislav je ostavio neizbrisiv trag na hrvatsko novinarstvo, ali i na našu redakciju. Bio je omiljen kolega i urednik, uvijek spreman pomoći. Od Mislava smo svi puno učili i divili se njegovoj strasti prema poslu, uvijek s nekom novom idejom, uvijek korak dalje. Njegov prerani odlazak veliki je gubitak za sve nas”, izjavila je direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

Karijeru počeo na HRT-u

Bago je svoju karijeru započeo kao novinar/istraživač na HRT-u u redakciji TV Parlamenta. Nakon toga počinje raditi i priloge za redakcije informativnog programa i religijskog programa. Istodobno prati stranački život i Hrvatski sabor.

Specijalizirao se u unutarnjoj politici za rad vlade i Hrvatskog sabora. Od 1995. godine sudjeluje u stvaranju svih izbornih emisija i aktivno prati sve procese vezane uz izbore, navodi Nova TV.

Bago je bio i urednik emisije Otvoreno od 2006. do 2008., a godinu poslije postaje urednik i novinar na Novoj TV gdje radi posljednjih 13 godina.

Dobitnik je niza nagrada za svoj rad. Nagradu Marija Jurić Zagorka HND-a dobio je 1998. za najbolju reportažu te 2003. i 2006. za najbolji intervju, nagradu Novinar godine 2006. za seriju intervjua s bivšim premijerima Ivom Sanaderom i Ivicom Račanom,prenosi index.hr.

Vezane objave
Magazin

Moć broja 4 u numerologiji

1 Minute čitanja
U svijetu numerologije, svaki broj nosi svoju jedinstvenu vibraciju i simbolizam. Broj 4 je jedan od tih ključnih brojeva koji oblikuje temelje…
Magazin

Ima li namještanja u „Zvezdama Granda“

2 Minute čitanja
Sarajlija Meris Karamustafić za Beograd je krenuo s nadom da će proći dalje U subotnjem izdanju emisije „Zvezde Granda“ u treći krug…
Magazin

U 61 godini života preminuo Masimo Savić

1 Minute čitanja
PREMINUO je Massimo Savić, objavila je njegova obitelj. Imao je 60 godina. “Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas…