Magazin

Novi singl: Akaweli x Elma ER – Ashanty

1 Minute čitanja
Ashanty Elma ER i Akaweli

naša stranka usk kandidati

Uskoro će naša muzička scena postati bogatija za dvoje pretalentovanih ljudi, zanimljiv duet još zanimljivijeg spoja. Naime, numera pod nazivom “Ashanty” je duet Elme ER i Akawelija, a već svojim ponavljivanjem plijene pažnju mnogih.

Pripremili su kako kažu, nešto neočekivano što će sigurno uzdrmati estradu. Ovo dvoje mladih ljudih su vrijedno sa svojom ekipom radili na ovom projektu i očekivanja su naravno ogromna.

Na njihovom projektu je radio ozbiljan tim ljudi režiser Nedim Fox (Fox Entertainment), producent Sead Okić (lookman film), audio produkciju i tekst potpisuje sam Akaweli, a sve je snimljeno u Czg records studiju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Inače, Akaweli se vraća na scenu nakon dugog vremena sa dva spota. Pored već spomenutog za duetsku pjesmu “Ashanty”, on će publici predstaviti i numeru “Armagedon”. Elma ER je poslije spota za pjesmu “Baby” napravila pauzu od jednu godinu i sada se vraća sa duetom, dok su u planu i solo pjesme. 

Vezane objave
Magazin

Zenica se sprema za spektakl: Bajaga dolazi 27. decembra

1 Minute čitanja
Zenica će krajem godine biti mjesto dešavanja istinskog muzičkog spektakla. Kako „Avaz“ saznaje, u Areni će biti održan veliki koncert Bajage i njegovih Instruktora….
Magazin

Amy Winehouse: Danas bi proslavila 39. rođendan

1 Minute čitanja
Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) bila je britanska pjevačica i tekstopisac poznata po svojim jakim vokalima i muzičkim žanrovima. Borba Ejmi sa zloupotrebom…
Magazin

Princ Hari piše memoare. Evo šta treba da znate

2 Minute čitanja
U julu 2021., princ Hari, 37, otkrio je da piše memoare koji će izaći na jesen 2022. “Princ Harry će po prvi put podijeliti…