Magazin

Korona ušla u “Ples sa zvijezdama”, u nedjelju nema emisije

1 Minute čitanja
ples sa zvijezdama

Nova TV ove nedjelje neće prikazivati “Ples sa zvijezdama”, javljaju iz ove televizijske kuće. Emisija koja se trebala emitirati u nedjelju odgođena je jer su neki kandidati i članovi produkcije pozitivni na koronaviris.

Zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije su na prvom mjestu, te radi vanrednih okolnosti ove nedjelje Nova TV neće biti u mogućnosti producirati šou “Ples sa zvijezdama”. Naime, trenutno su neki kandidati i članovi produkcije covid pozitivni te iako su svi u dobrom stanju i željno iščekuju nastavak projekta, radi propisanih izolacija nije moguće producirati sljedeću emisiju uživo –  kažu s Nove TV.

avaz.ba

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Vezane objave
Magazin

Indexi i prijatelji obilježavaju 60. godina u Sarajevu

1 Minute čitanja
Koncertni spektakl “INDEXI I PRIJATELJI“ hommage je kultnom sarajevskom bendu INDEXI. Povodom 60. godišnjice od osnivanja benda tvrtka MUSIC TIME organizirat će…
Magazin

Sting u Sarajevo dovodi svjetsku video i audio produkciju za koncert

1 Minute čitanja
Ušli smo u sedmicu dugo očekivanog koncerta Stinga u Sarajevu, koji će se održati u nedjelju, 02. oktobra u Zetri. Kako bi publici…
Magazin

Zenica se sprema za spektakl: Bajaga dolazi 27. decembra

1 Minute čitanja
Zenica će krajem godine biti mjesto dešavanja istinskog muzičkog spektakla. Kako „Avaz“ saznaje, u Areni će biti održan veliki koncert Bajage i njegovih Instruktora….