Magazin

Buran ljubavni život Vladimira Putina-Putin je s jednom od ljubavnica dobio kćer, a njenu šutnju je masno platio

1 Minute čitanja
vladimir putin

Od kada je ruski predsjednik Vladimir Putin pokrenuo invaziju na Ukrajinu mnogo se priča o njegovom privatnom životu.

Poznato je da s bivšom suprugom Ljudmilom ima dvije kćeri, Mariju i Katerinu. Godinama kruže priče kako ima i još djece, ali on sam nikad to nije javno priznao ili rekao s kim je u vezi. Najglasnija su šuškanja da je s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabaevom dobio jednu kćer, a potom i blizance.

Svaki pokušaj medija da saznaju nešto više o tome završio je neslavno, a i sam Putin je na ta pitanja odgovorao vrijeđajući i gaseći pojedine medije. Istraga objavljena u novembru 2020. otkrila je da je Putin navodno s čistačicom Svetlanom Krivnogik dobio kćer Luizu Rozovu. Svetlana je navodno zbog toga postala milionerka i suvlasnica velike ruske banke. OVDJE pročitajte više o njegovom privatnom i ljubavnom životu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

izvor:avaz.ba

Vezane objave
Magazin

Sting u Sarajevo dovodi svjetsku video i audio produkciju za koncert

1 Minute čitanja
Ušli smo u sedmicu dugo očekivanog koncerta Stinga u Sarajevu, koji će se održati u nedjelju, 02. oktobra u Zetri. Kako bi publici…
Magazin

Zenica se sprema za spektakl: Bajaga dolazi 27. decembra

1 Minute čitanja
Zenica će krajem godine biti mjesto dešavanja istinskog muzičkog spektakla. Kako „Avaz“ saznaje, u Areni će biti održan veliki koncert Bajage i njegovih Instruktora….
Magazin

Amy Winehouse: Danas bi proslavila 39. rođendan

1 Minute čitanja
Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) bila je britanska pjevačica i tekstopisac poznata po svojim jakim vokalima i muzičkim žanrovima. Borba Ejmi sa zloupotrebom…