Magazin

5 pokazatelja da će se vaš život ubrzo DRASTIČNO promijeniti!

3 Minute čitanja
5 pokazatelja

Najbolji način da pronađete sebe je da se izgubite. Ponekad kada mislimo da se naši životi raspadaju, mi zapravo ne vidimo da stvari samo sjedaju na svoje mjesto. Iako promjena nije uvijek dobrodošla, uvijek je neupitna. Kada mislimo da su naši životi postali potpuni kaos, to je zato što se sve preustrojava kako bi se uskladilo s našim najdubljim namjerama. Evo 5 pokazatelja koji upućuju na to da će se vaš život uskoro drastično promijeniti!

“Bez promjene nešto spava u nama i rijetko se budi. Spavač se mora probuditi.” – Frank Herbert

1. Osjećate se izgubljeno

Najbolji način da pronađete sebe je da se izgubite. Svi smo čuli za tu izreku. Ipak, to zvuči malo naopako, sve dok … ne uspijemo shvatiti zašto. Kada se izgubite, nemate smjer, a kada nemate smjer, nemate želju.

Kada nemate želju, nemate potrebu za ničim, a kada nemate potrebu za ničim – tada vaša duša govori.

Iako se možete osjećati izvan kontrole, vi ste u ovom trenutku u jasnoj, savršenoj dispoziciji prihvaćanja većih saznanja onoga što vaše srce zaista, nesebično i potpuno želi da vidite i razumijete. To vas, dakle, postavlja na novi put, radikalna promjena koja vam je možda očajnički potrebna, ona koja vas usklađuje s vašim umom, tijelom, srcem i dušom.

 2. Sve što vam se ne sviđa postalo je nepodnošljivo

Ne postoji ništa slično osjećaju razdražljivosti. Dolazi niotkuda, poput komaraca u noći, uzrokujući svrbež  koji vas muči sve dok ne povrijedite kožu. Kada vam počnu smetati male stvari u životu koje vam nikad prije nisu smetale, znajte da promjena dolazi.

Mora tako biti. Postoji određena količina negativnosti koju možemo izdržati, prije nego što napokon i posljednja kap prelije čašu. Mi pucamo… i prelazimo u akciju.

3. Izlazite iz inkubatora

Jeste li ikada primijetili da su određeni periodi vašeg života u potpunosti nabijeni avanturama, zabavom s prijateljima i obitelji do točke u kojoj se osjećate da jedva možete držati korak s tim? A ostatak godine je obilježen izolacijom, introspekcijom i pomalo (ako ne i u potpunosti) depresijom?

Dužina tih ciklusa može varirati, ali svatko od nas prolazi kroz ove pomake momentuma tijekom našeg života. Ti pomaci su kao ritam pulsirajućeg  srca, a kako se krećemo kroz život u ritmu tog bubnja,  nađemo se na trenutke začahureni i introspektivni, otvoreniji sa svijetom koji je van tog ritma.

Ovi ciklusi su potrebni kada nastojimo formulirati našu perspektivu svijeta. Introspektivna razdoblja nude emocionalni, psihološki i duhovni rast, dok vanjski impulsi nude iskustva, putovanja i nove perspektive. Kada izlazite iz razdoblja inkubatora, to je kao “ponovno mini rođenje”.

To bi značilo da ste uzeli vrijeme da napunite baterije, pregledate i ponovno ocijenite stvari, kako bi se usmjerili na novi cilj, novi smjer i novi život.

4. Istovremeno se osjećate uzbuđeno i uznemireno

Vaša etapa inkubatora i ozdravljenja je završila svoj ciklus i dobili ste novi smjer, što je sljedeće? Kada je nešto zastrašujuće i uzbudljivo … samo trebate to  učiniti. U ovom trenutku možete osjetiti da će se nešto veliko dogoditi i gradi se momentum.

Nemate pojma što očekivati, ali samo znate da ste na pravom putu i ne možete dočekati ono što je na kraju tunela. Nema smisla smišljati stroge planove u ovom trenutku, jer će vjerojatno biti odgođeni ili otkazani i samo ćete sebi  uzrokovati nepotrebnu gnjavažu.

Vaša namjera je postavljena, ali se energije još uvijek usklađuju dok se mnoštvo vjerojatnih ishoda razvija. Svaki od njih treba istražiti prije nego što se odlučite na izbor koje je napravilo vaše više sebstvo.

Budite strpljivi u tom periodu, ostanite otvoreni i idite uz struju dok se staza postavlja. Ovo je uzbudljivo vrijeme!

5. Sinkroniciteti su posvuda

Nema ništa ljepše od suptilnih dokaza iz svemira da ste na pravom putu. Sinkroniciteti služe kao meka uvjeravanja da su vaše misli i djela usklađeni s vašim višim dobrom.

Slučajnost ne postoji, postoji samo sinkronicitet koji se događa s razlogom. Od prošlosti, preko sadašnjosti do budućnosti – svaka situacija na koju naletimo je povezana.

Svaka akcija koju poduzmete stvara valove u svemiru. Nesvjesno prenosite svoje misli drugim ljudima. Sinkronicitet je zakon jedinstva. Svi smo povezani. Ne postoji odvojenost između vas i bilo koga i bilo čega drugoga.

atma

Vezane objave
Magazin

Moć broja 4 u numerologiji

1 Minute čitanja
U svijetu numerologije, svaki broj nosi svoju jedinstvenu vibraciju i simbolizam. Broj 4 je jedan od tih ključnih brojeva koji oblikuje temelje…
Magazin

Ima li namještanja u „Zvezdama Granda“

2 Minute čitanja
Sarajlija Meris Karamustafić za Beograd je krenuo s nadom da će proći dalje U subotnjem izdanju emisije „Zvezde Granda“ u treći krug…
Magazin

U 61 godini života preminuo Masimo Savić

1 Minute čitanja
PREMINUO je Massimo Savić, objavila je njegova obitelj. Imao je 60 godina. “Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas…