Magazin

ŽENI SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ Mustafa odriješio kesu, pravi čak dva vjenčanja!

1 Minute čitanja
mustafa sandal se zeni

Bivši muž Emine Jahović Mustafa Sandal za manje od dvije sedmice izgovoriće sudbonosno “da” svojoj partnerki Melis Sutšurup.

Pjevač i njegova 19 godina mlađa izabranica vjenčaće se najprije u Rimu 3. juna, gala proslavu će napraviti i 10. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, pišu turski mediji.

Pozivnica za ovaj svečani događaj stigla je njihovim prijateljima i rodbini u video formatu, a posebnu pažnju privukao je jedan detalj, piše turski “Hurijet”. Na snimku Mustafa pjeva pesmu “Just happened” svojoj budućoj supruzi i kaže: “Oj, kako si lijepa, kako se smiješ. Djevojko, kako lijepo izgledaš, kako lijepo izgledaš”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sandal i Melis će organizovati proslavu najprije u prestonici Italije 3. juna, gdje planiraju da se vjenčaju u Ambasadi Turske u Rimu. Poslije toga, prave i veliku proslavu koja će trajati dva dana, od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u ljetovalištu Marmaris za 80 ljudi.

Ovaj par će 10. juna organizovati “Grčko veče” u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže gdje će se održati zabava. Vjenčanje će se završiti s “divnim ručkom narednog jutra”, navodi se u pozivnici. Naravno, sve troškove snosiće Sandal, pa će gostima organizovati, kako prevoz, tako i smještaj.

Podsjetimo, Mustafa i Melis su u vezi tri godine, a vjerili su se u februaru ove godine. Iz braka sa Eminom Jahović, od koje se razveo 2018. godine, ima dvojicu sinova Jamana i Javuza.
(express/alo)

Vezane objave
Magazin

Moć broja 4 u numerologiji

1 Minute čitanja
U svijetu numerologije, svaki broj nosi svoju jedinstvenu vibraciju i simbolizam. Broj 4 je jedan od tih ključnih brojeva koji oblikuje temelje…
Magazin

Ima li namještanja u „Zvezdama Granda“

2 Minute čitanja
Sarajlija Meris Karamustafić za Beograd je krenuo s nadom da će proći dalje U subotnjem izdanju emisije „Zvezde Granda“ u treći krug…
Magazin

U 61 godini života preminuo Masimo Savić

1 Minute čitanja
PREMINUO je Massimo Savić, objavila je njegova obitelj. Imao je 60 godina. “Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas…