Magazin

Zagrebačka policija prijavila Severinu, zbog čega su je istraživali

2 Minute čitanja
severina

Centar za socijalnu skrb, podružnica Maksimir, prije dva mjeseca, podnio je prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine Vučković (49) Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe. 

Pjevačica je telefonski nazvala Centar te “verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu”, stoji u prijavi. Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala riječi u razgovoru s njom. Pjevačica je navodno socijalnu radnicu pitala “s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku”.

Socijalna radnica navela je da joj je pokušala objasniti da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene porodice.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Međutim, nju ne zanima šta se ima za reći, nego nastavlja: Je… vam majku svima, ovo je zaje…, zaje… me već devet godina i sad je dosta – navodi socijalna radnica navodne Severinine riječi.

Pjevačica je zatim navodno nastavila s vrijeđanjem ostalih zaposlenika Centra. Socijalna radnica u prijavi je navela da takav način komunikacije smatra verbalnim nasiljem.

Iz zagrebačke policije, za 24sata.hr je u utorak potvrđeno da provode istragu krivičnog djela te da će po dovršetku kriminalističkog istraživanja podnijeti poseban izvještaj nadležnom državnom odvjetništvu. U srijedu su dobili novi odgovor policije:

– Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje prekršaja opisanog u članu 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlenice Centra za socijalnu skrb Zagreb te će optužni prijedlog biti podnijet Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem.

Severinin menadžer Tomislav Petrović, nije se javljao na poziv novinara ovog hrvatskog portala. 

Inače, Severina se posljednjih dana na svojoj društvenoj mreži hvali da završava novi muzički album, a glavni saradnik joj je beogradski producent Filip Miletić (41). Iako su oboje javno opovrgnuli vezu, sve češće se doznaje da producent boravi u njenom domu na zagrebačkom Kozjaku, iako u njemu nema muzički studio, no toliko su bliski da ga hvata za bradavice za Instagram fotografiju.

Vezane objave
Magazin

Moć broja 4 u numerologiji

1 Minute čitanja
U svijetu numerologije, svaki broj nosi svoju jedinstvenu vibraciju i simbolizam. Broj 4 je jedan od tih ključnih brojeva koji oblikuje temelje…
Magazin

Ima li namještanja u „Zvezdama Granda“

2 Minute čitanja
Sarajlija Meris Karamustafić za Beograd je krenuo s nadom da će proći dalje U subotnjem izdanju emisije „Zvezde Granda“ u treći krug…
Magazin

U 61 godini života preminuo Masimo Savić

1 Minute čitanja
PREMINUO je Massimo Savić, objavila je njegova obitelj. Imao je 60 godina. “Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas…