Vijesti BiH

Vremenska prognoza:Sunčano vrijeme se nastavlja do 16.marta

1 Minute čitanja
VRIJEME BIH

Sunčano vrijeme će se nastaviti tokom vikenda i sve do 15. ili 16. marta kada se očekuje novi porast oblačnosti uz lokalno kišu i pljuskove.
Predstojeća noć i sutrašnje(12.03.) jutro najhladnije u ovom periodu uz mraz i veće minuse koji će se sutra ujutro većinom kretati između -15 i -3°C.
Sutra tokom dana malo toplije nego danas uz temperaturu 3 do 8, na jugu do 11°C. U nedjelju(13.03.) ujutro malo manji minusi nego su subotu, tokom dana toplije uz temperature 6 do 12°C.

Početkom sljedeće sedmice prilivom toplijeg zraka sa zapada uslijediće osjetan porast temperatura u jutarnjim satima a i tokom dana. U utorak i srijedu moguće da ćemo mjeriti između 12 i 18°C u najtoplijem dijelu dana,navodi se u vremenskoj prognozi za BiH.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Vezane objave
Vijesti BiH

Na ovim graničnim prijelazima je danas pojačan promet vozila

1 Minute čitanja
Na graničnim prelazima Gp Maljevac Velika Kladuša i GP Bosanska Gradiška pojačan je promet putničkih vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine….
Vijesti BiH

Haos na graničnom prelazu!

1 Minute čitanja
Zbog niske temperature upozoravamo na mjestimičnu poledicu na dionicama u višim planinskim predjelima, na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima, javljaju iz BIHAMK-a….
Vijesti BiH

Građani na udaru: Cijene sve veće,gramaža sve manja...

1 Minute čitanja
Dok su cijene sve veće, posebice hrane i osnovnih namirnica, gramaža proizvoda se smanjuje. Primijetili su to i građani već odavno, dok…