Sport

U utorak počinje prodaja ulaznica za utakmicu BiH – Crna Gora

1 Minute čitanja
FUDBALSKA REPREZENTACIJA BIH

Naša fudbalska reprezentacija 23. septembra (20.45 sati) na zeničkom stadionu Bilino polje dočekuje Crnu Goru, u 5. kolu Lige nacija – grupa B. U slučaju pobjede naš tim će osigurati prvo mjesto, bez obzira na rezultat utakmice posljednjeg kola protiv Rumunije u Bukureštu koja je na programu tri dana kasnije. 

– NSBiH je blagovremeno započeo organizacione pripreme, koje uključuju i definisanje plana prodaje, kao i distribucije ulaznica utakmice u Zenici. U prodaju je pušteno 90 posto kapaciteta stadiona, od čega će za gostujuće navijače prema pravilima UEFA biti omogućeno 5 posto od ukupnog broja ulaznica. Određeni fond rasprodat je kroz navijačke komplete ulaznica prije početka UEFA Lige nacija. Cijene karata su 20 KM (tribina zapad), 15 KM (istok), 10 KM (jug i sjever), saopćeno je iz NSBiH.

Prodaja ulaznica počinje u utorak, 13. septembra, i to putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije „Centrotours“. U cilju sprječavanja manipulacija ulaznicama, a uzimajući u obzir ranija iskustva, propisani su sljedeći principi prilikom kupovine ulaznica, i to:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta) i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica.

– Kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta (lična karta, pasoš) neće biti dozvoljena.

– Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica na istom ili drugom prodajnom mjestu.

– Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima „Centrotoursa“ i njihovih partnerskih agencija u cijeloj BiH, a prema spisku koji će biti objavljen putem sredstava informisanja.

– NSBiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u eventualno spornim situacijama.

– Prodaja ulaznica u poslovnicama „Centrotoursa“ i njihovih partnerskih agencija počinje u utorak, 13. septembra, u 09:00 sati.

avaz

Vezane objave
Sport

Košarkaški teren

1 Minute čitanja
Košarka je jedan od najpopularnijih sportova na svijetu, a kvalitetan košarkaški teren je od ključne važnosti za uživanje u ovoj uzbudljivoj igri….
Sport

Raspored utakmica svjetsko prvenstvo Katar 2022

1 Minute čitanja
Donosimo raspored utakmica sa svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru 2022. Petak, 25. novembar Grupa B Wales – Iran 11:00h Grupa A Katar…
Sport

"Zmajevi" večeras dočekuju "Sokole": Naš tim favorit kladionica

2 Minute čitanja
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras (20.45 sati) će na zeničkom Bilinon polju ugostiti selekciju Crne Gore, u petom kolu grupe B3 Lige…