Magazin

U maju se u Sarajevu u masažama nadmeće 100 takmičara iz 19 zemalja

1 Minute čitanja
masaza takmicenje

Sarajevo će 14. i 15. maja biti domaćin zanimljivog takmičenja.

U glavnom gradu Bosne i Hercegovine održat će se međunarodno takmičenje u masaži.

Riječ je o jedinstvenoj manifestaciji koja će po prvi put biti održana u Bosni i Hercegovini, a okupit će na jednom mjestu učesnike iz svih krajeva svijeta. Dolazak su najavili maseri iz Danske, Belgije, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Njemačke, Italije, Francuske, Meksika, Grčke, Izrael, Katahstan, Mađarska, Hrvatska, Rusije, Engleske, Tajlanda, te Bosne i Hercegovine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Organizacijom takmičenja ovakve vrste želimo potpomoći razvoju i unapređenju u oblasti masaže, a kroz razmjenu najsavremenijih dostignuća u ovom polju. Sudije na samom takmičenju bit će najutjecajnija imena u polju masaže iz cijelog svijeta i potvrdili su dolazak njih 30 sa internacionalnom licencom – rekla je Edita Ćosović, predsjednica Udruženja fizioterapeuta, frizera i kozmetičara Sinergija koje je organizator takmičenja u Sarajevu.

Nastup je najavilo 100 takmičara iz 19 zemalja.

Faktor

Vezane objave
Magazin

Sting u Sarajevo dovodi svjetsku video i audio produkciju za koncert

1 Minute čitanja
Ušli smo u sedmicu dugo očekivanog koncerta Stinga u Sarajevu, koji će se održati u nedjelju, 02. oktobra u Zetri. Kako bi publici…
Magazin

Zenica se sprema za spektakl: Bajaga dolazi 27. decembra

1 Minute čitanja
Zenica će krajem godine biti mjesto dešavanja istinskog muzičkog spektakla. Kako „Avaz“ saznaje, u Areni će biti održan veliki koncert Bajage i njegovih Instruktora….
Magazin

Amy Winehouse: Danas bi proslavila 39. rođendan

1 Minute čitanja
Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) bila je britanska pjevačica i tekstopisac poznata po svojim jakim vokalima i muzičkim žanrovima. Borba Ejmi sa zloupotrebom…