Sedmični horoskop

Sedmični horoskop za period od 04.04.2022. do 10.04.2022.

4 Minute čitanja
horoskop 15

OVAN

Ljubav: Vi ste se u prethodnom periodu preopteretili sopstvenom željom za stvaranjem materijalnih stvari za svoju voljenu osobu i porodicu. Vrijeme je da se opustite i ugodite sebi, potreban vam je odmor. Slobodne Ovnove ne očekuju veće promjene na ljubavnom planu.

Posao: Nedjelja je počela pod uticajem Mladog Mjeseca u Ovnu koji će vam dati volju da više radite i da se dokažete pred svojim saradnicima. Nemojte preuzimati dodatan posao na sebe ako niste sigurni da ćete ga završiti. Dopustite sebi trenutak odmora, na samom kraju nedjelje!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zdravlje: Umorni ste, nedostaje vam sna.

BIK

Ljubav: Vi ste u pokretu što partnera zbunjuje, jer mu se čini da nikako ne nalazite vremena da mu se posvetite. Objasnite mu svoje obaveze i pokušajte da se uklopite tokom vikenda. Slobodni Bikovi uživaju u izlascima, pred vama je divan period za sticanje novih poznanstava.

Posao: Početak nedjelje je napet, nadređeni će vam staviti do znanja da morate da postanete organizovaniji i date više energije u posao. Ove kritike neće vas naročito potresti, ali će stvoriti neprijatnu atmosferu između vas i kolega. Pokušajte smireno da porazgovarate sa kolektivom.

Zdravlje: Migrena.

BLIZANCI

Ljubav: Pred Blizancima je pozitivna nedjelja, puna lijepih dešavanja na ljubavnom planu. Vama osmijeh neće silaziti sa lica i zaista ćete uživati u pažnji koju vam partner posvećuje. Slobodni Blizanci će stupiti u vezu koja ima potencijal da preraste u brak. Budite hrabri!

Posao: Maštate o putovanjima i nastavljate da odlažete svoje obaveze, prati vas melahnolično raspoloženje na poslu. Pokušajte da se usresredite na važne zadatke, moguće su greške koje vam nadređeni neće oprostiti. Maštanje i planiranje slobodnih aktivnosti ostavite za sam kraj nedjelje.

Zdravlje: Bez većih promjena.

RAK

Ljubav: Rakove je Mlad Mjesec pokrenuo i vi razmišljate o unapređenju svoje veze i imate različite prijedloge za partnera. Budite strpljivi i pokušajte da pronađete kompromis sa partnerom između njegovih obaveza i slobodnog vremena. Slobodni su fokusirani na posao i lične ciljeve.

Posao: Nećete dozvoliti kolektivu da preuzme vaše zasluge, ovog puta borićete se za sebe i istaknuti svoje prednosti. Očekuje vas finansijski dobitak sredinom nedjelje, ukoliko možete dio novca potrošite na sebe prijaće vam masaža ali i odlazak u spa centar.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

LAV

Ljubav: Vi nastavljate istim tempom kao i prošle nedjelje, usresređeni ste na svoje aktivnosti što stvara neprijatnu atmosferu u kući. Pokušajte da se opustite tokom vikenda i ako je moguće odete na kraće putovanje sa partnerom. Slobodne očekuje naporna poslovna nedjelja, bez većih promjena na polju ljubavi.

Posao: Očekujete pozitivne vijesti i nadate se unapređenju ili novom poslovnom poduhvatu, budite strpljivi. Problemi sa administracijom mogu vam odvući pažnju sredinom nedjelje i iscrpiće vam energiju. Ostanite smireni!

Zdravlje: Meditacija će vas smiriti.

DJEVICA

Ljubav: Pokušajte da nađete kompromis u ljubavi, nemojte nasjedati na svaku provokaciju partnera. Ostanite smireni i racionalni, budite svjesni da je riječ o trenutnoj krizi. Slobodne Djevice odgodiće druženje sa prijateljima i opustiti se i odmoriti tokom vikenda.

Posao: Stres koji osjećate u kući prenosi se na vaš posao, koji trpi zbog vašeg neraspoloženja. Poslovni saradnici vam neće zamjeriti, pokušajte i vi da budete blagi prema sebi. Početak nedjelje je stresan ali kako odmiče nećete imati većih poslovnih izazova.

Zdravlje: Fizička aktivnost može vas rasteretiti.

horoskop 07.03. 1

VAGA

Ljubav: Vi uživate u pažnju suprotnog pola što vam može stvoriti nesuglasice sa partnerom. Vi koketiranje shvatate neobavezno ali remetite svoj ljubavni odnos. Slobodne Vage uživaju u izlascima i pažnji ljudi oko sebe.

Posao: Opustili ste se i napokon imate malo više slobodnog vremena, što će vam prijati u toku sljedeće nedjelje. Završite sa važnim poslovnim zadacima u ponedjeljak i utorak, kako ne bi probili jasno utvrđene rokove.

Zdravlje: Stabilno.

ŠKORPIJA

Ljubav: Nema većih promjena na polju ljubavi za Škorpije, uživaćete u zajedničkom vremenu sa partnerom i pronalaziti kompromise. Zaista je period pred vama miran, nema razloga za sumnju u partnera i stvaranje tenzije. Slobodne Škorpije posvetile su se sebi.

Posao: Ukoliko ste se u prethodnom periodu suzdržali od ishitrenih odluka pred vama je pozitivna nedjelja u kojoj vas očekuje finansijski dobitak. Osjećati ćete se sigurno na poslu i imaćete niz inspirativnih ideja koje će se dopasti nadređenima.

Zdravlje: Moguć nazeb.

STRIJELAC

Ljubav: Strijelčevi pred sobom imaju pozitivnu nedjelju, punu iznenađenja i lijpih prijedloga od strane partnera. Zajednički ćete obnoviti ljubavi i riješiti nesuglasice iz prošlosti. Slobodni imaju priliku da se pomire sa osobom iz prošlosti- sami zaključite da li je vrijedno truda!

Posao: Zanemarili ste kolektiv i želite da izbjegnete okupljanja van posla, ali u toku vikenda bićete pozvani na proslavu. Nemojte reagovati grubo, izdvojite malo slobodnog vremena i ispoštujte ljude sa kojima radite. Finansijka situacija je stabilna.

Zdravlje: Dobro.

JARAC

Ljubav: Nametnuli ste sebi previše obaveza, nikako ne možete da se opustite i uživate sa partnerom. Pokušajte da nađete malo slobodnog vremena, prijaće vam zajednički odmor. Slobodni su usmjereni ka kućnim poslovima i želite svoj dom da dovedete do savršenstva.

Posao: Poslovna situacija je stabilna, nema većih promjena i ne očekuju vas krizni momenti u nedjelji pred nama. Možete se osloniti na kolege prilikom napornih poslovnih poduhvata, izaćiće vam u susret.

Zdravlje: Prijaće vam boravak na svježem vazduhu.

VODOLIJA

Ljubav: Nostalgični ste, razmišljate o prošlim vremenima i sanjarite o bivšem partneru. Vodolije u braku i vezi očekuju manje svađe sa partnerom sredinom nedjelje, potrudite se da pronađete kompromis i riješite probleme smirenim tonom.

Posao: Nadate se boljoj poslovnoj ponudi, ali vijesti nikako da dođu do vas. Trenutno nisu povoljni aspekti za mijenjanje posla, radije se usmjerite ka trenutnim obavezama i dajte maksimum u firmi u kojoj se nalazite.

Zdravlje: Ojačajte imunitet.

RIBE

Ljubav: Vi se trudite da ugodite svima ali vam ova kao i prošla nedjelja donosi važne lekcije. Vrijeme je da usmjerite pažnju ka sebi, pokušajte da se opustite i uživate u slobodnom vremenu na samom kraju nedjelje. Slobodne ne očekuju veće promjene na polju ljubavi.

Posao: Budite strpljivi, usporite i nemojte nabijati tempo kolegama koji ne mogu da isprate. Uticaćete na kolektiv i udaljiti se od svojih saradnika, što nikome ne ide u korist. Štedite novac, dobitak koji iščekujete može da zakasni.

Zdravlje: Bez većih promena.

mogujatosama.rs

Vezane objave
Sedmični horoskop

SEDMIČNI HOROSKOP od 13.2. do 19.2. 2023

4 Minute čitanja
OVAN LJUBAV: Oni koji su još sam povremeno će dvojiti da li izaći li ostati kod kuće gdje će se osjećati zaštićeno…
Sedmični horoskop

SEDMIČNI HOROSKOP od 16.1. do 22.1. 2023

5 Minute čitanja
OVAN LJUBAV: Mnogi će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Bit će to…
Sedmični horoskop

Sedmični horoskop od 21.11-27.11.2022

4 Minute čitanja
OVAN LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kad će se prilike prorijediti, a vi sve teže nalaziti zajednički jezik s osobama…