Hrana

Sedam začina koje morate imati: S njima je svako jelo ukusnije

1 Minute čitanja
zacini

Uz osnovne začine kao sol i vegetu, vašoj kuhinji su potrebni i još neki. Čuvajte ih u hermetički zatvorenim posudama, dalje od direktne topline i svjetlosti.

7 začina koje morate imati u kuhinji:

1. Mljevena crvena paprika

Upotrebljava se kao začin za čorbe, umake i mesna jela.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

2. Lovorovo lišće

Nježne kvalitete jednog lista (ili čak polovina) dodaju dimenziju umaku ili supi koji krčkaju.

3. Mljeveni cimet

Daje nostalgiju desertima, ali isto čini i slanim jelima.

4. Mljeveni korijander

Često se koristi u mediteranskim juhama i varivima. Uparite ga s aromatičnim kimom za dodatni sloj okusa.

5. Mljeveni kim

Popularan u latinoameričkim jelima i curry prahu, svojim jedinstvenim, pomalo gorkim okusom pojačava zemljanost graha i mahunarki. Dodajte prstohvat da začinite povrtne ili mesne pljeskavice.

6. Čili u prahu

Ova mješavina (koja može uključivati ​​sušeni čili, bijeli luk, origano, kumin, korijander i klinčiće) daje koncentrirani začin. Prije pečenja mesa na roštilju utrljajte na odrezak.

7. Crni biber u zrnu

Prirodan je začin mnogim jelima,

piše Real Simple.

Vezane objave
Hrana

Ovo su najčešće greške: Tri razloga zašto se zimnica brže kvari

1 Minute čitanja
U većini domaćinstava već se uveliko priprema zimnica po dobro poznatoj recepturi, no ipak često se desi da se ona pokvari. Ovo…
Hrana

Salata sa povrćem i tjesteninom

1 Minute čitanja
Osvježavajuća salata sa povrćem i tjesteninom. Sastojci: (za 2 osobe) TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA – 100 g tjestenine, spiralne – sol…
Hrana

Savjeti: Hrana koju ne treba podgrijavati

2 Minute čitanja
Koja je to hrana koju ne treba podgrijavati i zašto je to tako saznajte u nastavku! Brojne obaveze i brz život razlog…