Magazin

Prodala nevinost za dva miliona dolara

1 Minute čitanja
aleksandra kefren

naša stranka usk kandidati

Aleksandra Kefren, 18-godišnjakinja iz Rumunije, odlučila je da prvo vođenje ljubavi naplati i tim povodom organizuje aukciju. Kada je vidjela da na njenu ponudu nisu ostali imuni mnogi muškarci, Aleksandra je bila sigurna da radi pravu stvar.

Iako je njena početna cijena bila daleko od one za koju je prodala nevinost, Aleksandra je bila odlučna da se preda onome ko ponudi najviše.

O njoj su pisali svi svjetski mediji, zbog čega je dobila priliku da gostuje u najpopularnijim emisijama, a tom prilikom je otkrila da je njena nevinost prodata biznismenu iz Hong Konga koji joj je platio približno dva miliona eura.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Aleksandra je otkrila da je na ovu ideju došla kada je gledala film “Indecent Proposal” u kom se djevojka prodaje za milion dolara za noć, a potom je izjavila da bi svakako izgubila kontakt sa muškarcem koji joj bude prvi.

– Odlučila sam da nevinost prodam nekome za dobre pare, umjesto da je poklonim nekom tipu koji bi me sjutra ostavio. Želim da istaknem da nisam prostitutka, ja sam inteligentna djevojka i umijem da iskoristim priliku – rekla je Aleksandra.

Roditelji osamnaestogodišnjakinje nisu znali za ovaj plan, ali kada su putem medija saznali šta je uradila, izričito su negodovali.

Aleksandra je otkrila da ovaj novac ulaže u obrazovanje i studiranje na prestižnom Univerzitetu Oksford, kao i da želi roditeljima da kupi kuću.

avaz.ba

Vezane objave
Magazin

Sting u Sarajevo dovodi svjetsku video i audio produkciju za koncert

1 Minute čitanja
Ušli smo u sedmicu dugo očekivanog koncerta Stinga u Sarajevu, koji će se održati u nedjelju, 02. oktobra u Zetri. Kako bi publici…
Magazin

Zenica se sprema za spektakl: Bajaga dolazi 27. decembra

1 Minute čitanja
Zenica će krajem godine biti mjesto dešavanja istinskog muzičkog spektakla. Kako „Avaz“ saznaje, u Areni će biti održan veliki koncert Bajage i njegovih Instruktora….
Magazin

Amy Winehouse: Danas bi proslavila 39. rođendan

1 Minute čitanja
Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) bila je britanska pjevačica i tekstopisac poznata po svojim jakim vokalima i muzičkim žanrovima. Borba Ejmi sa zloupotrebom…