Magazin

Prodala nevinost za dva miliona dolara

1 Minute čitanja
aleksandra kefren

Aleksandra Kefren, 18-godišnjakinja iz Rumunije, odlučila je da prvo vođenje ljubavi naplati i tim povodom organizuje aukciju. Kada je vidjela da na njenu ponudu nisu ostali imuni mnogi muškarci, Aleksandra je bila sigurna da radi pravu stvar.

Iako je njena početna cijena bila daleko od one za koju je prodala nevinost, Aleksandra je bila odlučna da se preda onome ko ponudi najviše.

O njoj su pisali svi svjetski mediji, zbog čega je dobila priliku da gostuje u najpopularnijim emisijama, a tom prilikom je otkrila da je njena nevinost prodata biznismenu iz Hong Konga koji joj je platio približno dva miliona eura.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
YouTube video

Aleksandra je otkrila da je na ovu ideju došla kada je gledala film “Indecent Proposal” u kom se djevojka prodaje za milion dolara za noć, a potom je izjavila da bi svakako izgubila kontakt sa muškarcem koji joj bude prvi.

– Odlučila sam da nevinost prodam nekome za dobre pare, umjesto da je poklonim nekom tipu koji bi me sjutra ostavio. Želim da istaknem da nisam prostitutka, ja sam inteligentna djevojka i umijem da iskoristim priliku – rekla je Aleksandra.

Roditelji osamnaestogodišnjakinje nisu znali za ovaj plan, ali kada su putem medija saznali šta je uradila, izričito su negodovali.

Aleksandra je otkrila da ovaj novac ulaže u obrazovanje i studiranje na prestižnom Univerzitetu Oksford, kao i da želi roditeljima da kupi kuću.

avaz.ba

Vezane objave
Magazin

Moć broja 4 u numerologiji

1 Minute čitanja
U svijetu numerologije, svaki broj nosi svoju jedinstvenu vibraciju i simbolizam. Broj 4 je jedan od tih ključnih brojeva koji oblikuje temelje…
Magazin

Ima li namještanja u „Zvezdama Granda“

2 Minute čitanja
Sarajlija Meris Karamustafić za Beograd je krenuo s nadom da će proći dalje U subotnjem izdanju emisije „Zvezde Granda“ u treći krug…
Magazin

U 61 godini života preminuo Masimo Savić

1 Minute čitanja
PREMINUO je Massimo Savić, objavila je njegova obitelj. Imao je 60 godina. “Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas…