Zanimljivosti

Pozvao policiju da dođu i testiraju mu narkotike!

1 Minute čitanja
police

Čovjek iz Spring Hilla iz okruga Hernanda je uradio nešto bizarno. On je pozvao policiju sa čudnim zahtjevom – da mu testiraju nabavljene narkotike!

Policija iz kancelarije šerifa okruga Hernanda rekla je da je Tomas Judžin Koluči bio zabrinut zbog droge koju je nedavno kupio. 41-godišni Thomas Eugene Colucci je pozvao 911 i zamolio ih da dođu i testiraju narkotike koje je upravo kupio ilegalno, od nepoznate osobe u baru.

On je to sam testirao, ali je bio zabrinut da su to soli za kupanje jer mu to nije dalo toliko jak efekat koliko je on navikao.Onda je zaista “ukopao” sam sebe kada je policajcima rekao da je “iskusan korisnik droge” koji je ranije koristio met i stoga je “znao kakav bi to trebalo da se osjeća“.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Policiji je pokazao dvije male kese u kojima je bila supstanca nalik bijelom kristalu i predao je jednom od prisutnih policajaca koji su došli na “poziv”.Ne samo da je Koluči želio da ono što je kupio testira na autentičnost, već se nadao da će spriječiti druge da kupuju “lažne” narkotike.

Želio je da policija “dovede” tu osobu koja mu je to prodala, ali nažalost, nije mogao da pruži nikakve informacije o sumnjivom tipu od koga ga je kupio narkotike.

Na nesreću po Kolučija, supstanca u vrećama je zapravo bila met.Policija koja je došla po pozivu odmah ga je uhapsila.

Policija je ovog “pametnjakovića” odmah smjestila u patrolno vozilo, potom je odveden u pritvorski centar okruga Hernando pod optužbom za posjedovanje metamfetamina i dvije tačke za posjedovanje pribora za drogu.

Pušten je na slobodu 11. marta nakon što je položio kauciju od 7.000 dolara prenosi Ladbible.

U međuvremenu, kancelarija šerifa okruga Hernando sada prikazuje svoju novu uslugu testiranja na droge na društvenim medijima, uključujući ovu očiglednu šalu u njihovom saopštenju za javnost.

Vezane objave
Zanimljivosti

Najskuplja kafa na svijetu

2 Minute čitanja
Kafa je jedan od najpopularnijih napitaka na svijetu, s milionima ljudi koji se oslanjaju na nju u svakodnevnom unosu kofeina. Dok se…
Zanimljivosti

Najduža riječ na njemačkom

1 Minute čitanja
Nemački je poznat po tome što ima neke od najdužih i najsloženijih reči na svetu. Jedna od najdužih riječi na njemačkom jeziku…
Zanimljivosti

Najduža rijeka na svijetu

5 Minute čitanja
Rijeka Nil je široko priznata kao najduža rijeka na svijetu, proteže se preko 4000 milja kroz 11 zemalja u Africi. Nil je…