Vijesti BiH

Ovo su najviše cijene goriva od jutros

1 Minute čitanja
benzinske pumpe

Invazija Rusije na Ukrajinu odražava se svakodnevno na svjetsku ekonomiju. Cijene nafte su u proteklih nekoliko dana vrtoglavo rasle.

cijene goriva 04.03

Građani naše zemlje jučer su se prepali najava da će dobavljači u Bosni i Hercegovini od danas nabavnu cijenu plaćati već tri marke, zbog će morati građani za litar goriva odvajati više od tri marke.

gorivo 04.03.2022

Sinoć su na benzinskim pumpama širom BiH bile ogromne gužve kako bi građani napunili rezarvoare po nešto nižim cijenama nego najavljenim.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Međutim, od jutros cijene nisu prelazile 3 KM na pumpama širom BiH.

Naime, najskuplja cijena dizela je od 2,86 KM po litru, dok je cijena benzina Super 98 – 2,91 KM po litru, a benzin Super 95 je najskuplji sa 2,86 KM po litru.

izvor:raport.ba

Vezane objave
Vijesti BiH

Na ovim graničnim prijelazima je danas pojačan promet vozila

1 Minute čitanja
Na graničnim prelazima Gp Maljevac Velika Kladuša i GP Bosanska Gradiška pojačan je promet putničkih vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine….
Vijesti BiH

Haos na graničnom prelazu!

1 Minute čitanja
Zbog niske temperature upozoravamo na mjestimičnu poledicu na dionicama u višim planinskim predjelima, na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima, javljaju iz BIHAMK-a….
Vijesti BiH

Građani na udaru: Cijene sve veće,gramaža sve manja...

1 Minute čitanja
Dok su cijene sve veće, posebice hrane i osnovnih namirnica, gramaža proizvoda se smanjuje. Primijetili su to i građani već odavno, dok…