Vijesti BiH

Oca Muhameda Bešića policija ponovo uhapsila, pretukao brata i snahu

1 Minute čitanja
MEHO BESIC

Policijski službenici u Srebreniku uhapsili su Mehu Bešića, oca Muhameda Bešića zbog nekoliko incidenata koje je proteklog vikenda počinio u tom gradu. Između ostalog, on je pretukao brata i snahu.

Glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić izjavila je da je Policijska stanica Srebrenik 20. marta u 16:50 sati obaviještena je da je 50-godišnji MB nepozvano ušao u dvorište porodične kuće i fizički napao ženu, a zatim oštetio automobil, kao i ogradu dvorišta, garažna vrata, aluminijumske roletne na prozorima i drugi predmeti.

  • Nakon toga je fizički napao i muškarci i policijski službenici izašli na teren, pronašli ga i uhapsili. Obaviješten je dežurni tužilac kojem je predat zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje – precizirao je Kapidžić.

Prema informacijama do kojih je nezvanično došao na Klix.ba, Meho Bešić je pretukao svoga brata i njegovu suprugu. U tučnjavi je također učestvovalo još nekoliko članova porodice Bešić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Inače, Bešić je policijskim službenicima u Tuzlanskom kantonu itekako poznat zbog niza incidenata koje je činio u ranijem periodu. Za jedan od njih 2017. godine je određen i pritvor.

Vezane objave
Vijesti BiH

Očekivani "haos" na graničnim prijelazima

1 Minute čitanja
Na graničnim prijelazima duge su kolone putničkih vozila na ulazu u Bosnu i Hercegovinu. Na prijelazu Bosanska Gradiška/Stara Gradiška automobili na ulazu…
Vijesti BiH

Gradiška-Na ulazu u BiH kolona 2,5 km, čeka se satima

1 Minute čitanja
Na Graničnom prelazu Bosanska Gradiška formirala se duga kolona automobila na ulazu u Bosnu i Hercegovinu. Prema navodima čitatelja, riječ je o…
Vijesti BiH

Poljoprivrednici odblokirali granični prijelaz u Orašju

1 Minute čitanja
Poljoprivrednici iz Posavskog kantona odlučili su u predvečerje 8. septembra okončali protestni skup nakon cjelodnevne blokade u kojoj su držali Granični prijelaz…