Magazin

Mirza Selimović održao koncert pred 20.000 posjetilaca: “Uspio sam hvala Bogu”

1 Minute čitanja
mirza selimovic koncert

Spektakularan koncert pretposljednje noći “Zenica summer festa” održao je sjajni Mirza Selimović, koji je sinoć napunio Trg Alije Izetbegovića.

Preko 20.000 posjetilaca uglas je pjevalo sa Mirzom od prvog takta prve pjesme, a mladi Srebreničanin koncert je otvorio pjesmom “Imaš me”, a potom nastavio redati svoje ali i hitove svojih kolega sve do pola sata prije ponoći kada je i završen koncert.

Popis sadržaja

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Popeli se na binu

Selimović je po prvi put nastupio na “Zenica summer festu”, a prema vlastitom priznanju bio je ovo jedan od njegovih najboljih koncerata u posljednjih nekoliko godina.

– Kako pjevački sazrijevam tako sve više preferiram nastupe na koncertima i festivalima. Zadovoljstvo mi je biti dio ovogodišnjeg programa Zenica Summer Festa i vjerujem da smo se svi dobro zabavili, rasplesali i raspjevali – kazao je Selimović.

Poseban detalj koncerta bio je kada se troje mališana popelo na binu sa transparentom podrške i porukama za Mirzu, očigledno njegovih velikih malenih fanova.

Birao s kim sarađuje

– Uspio sam hvala Bogu karijeru dovesti na ovaj nivo jer sam birao s kim surađujem i kakve pjesme pravim. Treba uzeti vremena za sve, bio sam svjestan rizika da poslije takmičenja mogu samo kratkoročno da bljesnem i nestanem, ali smatram da ipak uspjevam da gradim karijeru u pravcu kojem želim – dodao je Selimović za portal “Avaza”.

Večeras na istom mjestu, u srcu Zenice, odnosno na Trgu Alije Izetbegovića očekuje nas još jedan mega koncert popularnog izvođača. Danas se spušta zavjesa na ovogodišnji Zenica summer fest, a čast da Festival zatvori pripala je Petru Graši i vjerujemo da će festivalski trg biti puniji nego ikada.

Podsjećamo, “Zenica summer fest” tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala.

avaz

Vezane objave
Magazin

Moć broja 4 u numerologiji

1 Minute čitanja
U svijetu numerologije, svaki broj nosi svoju jedinstvenu vibraciju i simbolizam. Broj 4 je jedan od tih ključnih brojeva koji oblikuje temelje…
Magazin

Ima li namještanja u „Zvezdama Granda“

2 Minute čitanja
Sarajlija Meris Karamustafić za Beograd je krenuo s nadom da će proći dalje U subotnjem izdanju emisije „Zvezde Granda“ u treći krug…
Magazin

U 61 godini života preminuo Masimo Savić

1 Minute čitanja
PREMINUO je Massimo Savić, objavila je njegova obitelj. Imao je 60 godina. “Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas…