Vijesti BiH

Milanović danas sa Čovićem u Mostaru

1 Minute čitanja
milanovic i covic

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović boravit će danas u Mostaru gdje će sudjelovat na centralnoj svečanosti obilježavanja 30. godišnjice osnivanja Hrvatskog vijeća odbrane (HVO). 

Pored već planiranih aktivnosti, Milanović će se sastati sa predsjednikom HDZ-a i HNS-a Draganom Čovićem. Kako je najavljeno iz HNS-a, sastanak će početi u 14:30 sati. 

Podsjećamo, Milanović će u 11:45 sati položiti vijenac i zapaliti svijeću ispred Centralnog spomenika hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu (Trg hrvatskih velikana).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Potom će u 12 sati sudjelovati na centralnoj svečanosti obilježavanja 30. godišnjice osnivanja Hrvatskog vijeća odbrane.

Tom priliikom posmrtno će odlikovati Redom kneza Domagoja s ogrlicom za pokazanu osvjedočenu hrabrost i junaštvo u ratu Ivu Lozančića te Redom bana Jelačića za iznimno uspješno zapovijedanje postrojbama Hrvatskog vijeća obrane te za sveukupne zasluge u njihovom ustroju Zborna područja Mostar, Tomislavgrad, Vitez i Orašje (Hrvatski dom hercega Stjepana Kosača) gdje je predviđeno i prigodno obraćanje hrvatskog predsjednika, navodi se u najavi.

avaz

Vezane objave
Vijesti BiH

Danas zatvoren granični prelaz Gradina

1 Minute čitanja
Na nekoliko graničnih prelaza, jutros su uočena duga zadržavanja na izlazu iz Bosne i Hercegovine. Kako BIHAMK navodi, radi se o prelazima…
Vijesti BiH

Velike gužve na granicama, na ovim graničnim prijelazima se najviše čeka

1 Minute čitanja
Duga su zadržavanja u oba smjera na graničnim prijelazima Gradina i GP Bosanska Gradiška, dok je na graničnim prijelazima: GP Izačić, GP…
Vijesti BiH

Očekivani "haos" na graničnim prijelazima

1 Minute čitanja
Na graničnim prijelazima duge su kolone putničkih vozila na ulazu u Bosnu i Hercegovinu. Na prijelazu Bosanska Gradiška/Stara Gradiška automobili na ulazu…