Vijesti BiH

Milanović danas sa Čovićem u Mostaru

1 Minute čitanja
milanovic i covic

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović boravit će danas u Mostaru gdje će sudjelovat na centralnoj svečanosti obilježavanja 30. godišnjice osnivanja Hrvatskog vijeća odbrane (HVO). 

Pored već planiranih aktivnosti, Milanović će se sastati sa predsjednikom HDZ-a i HNS-a Draganom Čovićem. Kako je najavljeno iz HNS-a, sastanak će početi u 14:30 sati. 

Podsjećamo, Milanović će u 11:45 sati položiti vijenac i zapaliti svijeću ispred Centralnog spomenika hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu (Trg hrvatskih velikana).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Potom će u 12 sati sudjelovati na centralnoj svečanosti obilježavanja 30. godišnjice osnivanja Hrvatskog vijeća odbrane.

Tom priliikom posmrtno će odlikovati Redom kneza Domagoja s ogrlicom za pokazanu osvjedočenu hrabrost i junaštvo u ratu Ivu Lozančića te Redom bana Jelačića za iznimno uspješno zapovijedanje postrojbama Hrvatskog vijeća obrane te za sveukupne zasluge u njihovom ustroju Zborna područja Mostar, Tomislavgrad, Vitez i Orašje (Hrvatski dom hercega Stjepana Kosača) gdje je predviđeno i prigodno obraćanje hrvatskog predsjednika, navodi se u najavi.

avaz

Vezane objave
Vijesti BiH

Haos na graničnom prelazu!

1 Minute čitanja
Zbog niske temperature upozoravamo na mjestimičnu poledicu na dionicama u višim planinskim predjelima, na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima, javljaju iz BIHAMK-a….
Vijesti BiH

Građani na udaru: Cijene sve veće,gramaža sve manja...

1 Minute čitanja
Dok su cijene sve veće, posebice hrane i osnovnih namirnica, gramaža proizvoda se smanjuje. Primijetili su to i građani već odavno, dok…
Vijesti BiH

Obavijest o početku isplate dječjeg dodatka

2 Minute čitanja
Federalno ministarstvo rada i socijalne politike povodom upita velikog broja građana o početku isplate dječjeg dodatka po osnovu Zakona o materijalnoj podršci…