Sport

Marjan Mijajlović donio odluku koja će mnoge iznenaditi

1 Minute čitanja
marjan m

Popularni sportski komentator Marjan Mijajlović objavio je da ‘seli’ u freelancere.

Javnost je o tome obavijestio preko Facebooka.

“Da za rođendan zvanično objavim da sam od početka aprila apsolutni freelancer. Posvećujem se prvenstveno svom podcastu, Youtubeu, snimanju reportaža i intervjua sa mojom ekipom na čelu sa Ninom Hromadžićem i privatna smo firma Maki TV.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Gledaoci će imati na dlanu komplet bh. i ex-yu sport. Komentarisanje utakmica biće na pojedinim kanalima uz dogovor ako ga bude, a tu su i live platforme. Novo doba novi momenti i sve se treba pratiti.

Moja jedina stoprocentna lojalnost u životu je prema majci, bratu, pravim prijateljima i narodu, prvenstveno Bosne i Hercegovine a i šire koji me prihvatio.

Njima i SAMO NJIMA mogu objašnjavati a NIKOM DRUGOM NISAM DUŽAN jer sam u biti zbog uvjerenja mnogo više izgubio nego dobio ali kad je tako zapisano to neću i ne valja mijenjati.

Prema tome još jednom hvala na čestitkama i idemo dalje na novi, jači i moderniji način. Najbolje je biti sam svoj majstor”, napisao je Mijajlović.

radiosarajevo.ba

Vezane objave
Sport

Košarkaški teren

1 Minute čitanja
Košarka je jedan od najpopularnijih sportova na svijetu, a kvalitetan košarkaški teren je od ključne važnosti za uživanje u ovoj uzbudljivoj igri….
Sport

Raspored utakmica svjetsko prvenstvo Katar 2022

1 Minute čitanja
Donosimo raspored utakmica sa svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru 2022. Petak, 25. novembar Grupa B Wales – Iran 11:00h Grupa A Katar…
Sport

"Zmajevi" večeras dočekuju "Sokole": Naš tim favorit kladionica

2 Minute čitanja
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras (20.45 sati) će na zeničkom Bilinon polju ugostiti selekciju Crne Gore, u petom kolu grupe B3 Lige…