Magazin

Marija Šerifović o ljubavi i udvaranju: Još nisam doživjela da mene neko osvaja

1 Minute čitanja
marija serifovic

naša stranka usk kandidati

Pjevačica Marija Šerifović ispričala je za medije da je ona vrlo teško osvojiva i da rijetko ko ima i hrabrosti da napravi prvi korak. Dotakla se i toga da je sada sretna i zadovoljna te da joj partnerska ljubav sada ne nedostaje.

— Još nisam doživjela da mene neko osvaja! Da uopšte krene u taj pohod. Za početak to djeluje veoma teško, da ne kažem neosvojivo — započinje priču Marija i dodaje da joj trenutno odgovara da bude sama.

Strava je osećaj kada ti niko nikada ne priđe. Da je drugačije, vjerovatno bi samo bilo gubljenje vremena. Dugo nisam napravila prvi korak, niti planiram u skorije vreme da to učinim. Ni za koga nemam živaca, vremena, a ni strpljenja. Trenutno mi je ovako lijepo i neću da se opterećujem time da li sam singl ili ne, niti mi je to uslov za sreću — ističe Marija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pjevačica se i dotakla da i teme “prilaženja” odnosno, da li je ona imala neka neprijatna iskustva i da li ona čini prvi korak ili ipak neko drugi.

Nezamislivo mi je da neko prema meni ima agresivan pristup. Ali, ruku na srce, nije bilo ni onih romantičnih pokušaja. Zapravo, gotovo da nije ni bilo nikakvih pristupa. Konekcija se desi samo ukoliko ja to poželim — rekla je Šerifovićeva.

 Glossy.rs

Vezane objave
Magazin

Sting u Sarajevo dovodi svjetsku video i audio produkciju za koncert

1 Minute čitanja
Ušli smo u sedmicu dugo očekivanog koncerta Stinga u Sarajevu, koji će se održati u nedjelju, 02. oktobra u Zetri. Kako bi publici…
Magazin

Zenica se sprema za spektakl: Bajaga dolazi 27. decembra

1 Minute čitanja
Zenica će krajem godine biti mjesto dešavanja istinskog muzičkog spektakla. Kako „Avaz“ saznaje, u Areni će biti održan veliki koncert Bajage i njegovih Instruktora….
Magazin

Amy Winehouse: Danas bi proslavila 39. rođendan

1 Minute čitanja
Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) bila je britanska pjevačica i tekstopisac poznata po svojim jakim vokalima i muzičkim žanrovima. Borba Ejmi sa zloupotrebom…