Magazin

Marija Šerifović o ljubavi i udvaranju: Još nisam doživjela da mene neko osvaja

1 Minute čitanja
marija serifovic

Pjevačica Marija Šerifović ispričala je za medije da je ona vrlo teško osvojiva i da rijetko ko ima i hrabrosti da napravi prvi korak. Dotakla se i toga da je sada sretna i zadovoljna te da joj partnerska ljubav sada ne nedostaje.

— Još nisam doživjela da mene neko osvaja! Da uopšte krene u taj pohod. Za početak to djeluje veoma teško, da ne kažem neosvojivo — započinje priču Marija i dodaje da joj trenutno odgovara da bude sama.

Strava je osećaj kada ti niko nikada ne priđe. Da je drugačije, vjerovatno bi samo bilo gubljenje vremena. Dugo nisam napravila prvi korak, niti planiram u skorije vreme da to učinim. Ni za koga nemam živaca, vremena, a ni strpljenja. Trenutno mi je ovako lijepo i neću da se opterećujem time da li sam singl ili ne, niti mi je to uslov za sreću — ističe Marija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pjevačica se i dotakla da i teme “prilaženja” odnosno, da li je ona imala neka neprijatna iskustva i da li ona čini prvi korak ili ipak neko drugi.

Nezamislivo mi je da neko prema meni ima agresivan pristup. Ali, ruku na srce, nije bilo ni onih romantičnih pokušaja. Zapravo, gotovo da nije ni bilo nikakvih pristupa. Konekcija se desi samo ukoliko ja to poželim — rekla je Šerifovićeva.

 Glossy.rs

Vezane objave
Magazin

Moć broja 4 u numerologiji

1 Minute čitanja
U svijetu numerologije, svaki broj nosi svoju jedinstvenu vibraciju i simbolizam. Broj 4 je jedan od tih ključnih brojeva koji oblikuje temelje…
Magazin

Ima li namještanja u „Zvezdama Granda“

2 Minute čitanja
Sarajlija Meris Karamustafić za Beograd je krenuo s nadom da će proći dalje U subotnjem izdanju emisije „Zvezde Granda“ u treći krug…
Magazin

U 61 godini života preminuo Masimo Savić

1 Minute čitanja
PREMINUO je Massimo Savić, objavila je njegova obitelj. Imao je 60 godina. “Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas…