Magazin

 Lepa Brena sa suprugom pokreće novi biznis: U igri je 50 miliona eura

1 Minute čitanja
lepa brena i boba

Lepa Brena i Boba Živojinović uskoro počinju sa gradnjom luksuznog hotela na Zlatiboru u koji će uložiti oko 50 miliona eura. To je potvrdio i bivši teniser i rekao da pored toga planira da investira i u biznis u Majamiju.

Kako pišu srbijanski mediji, ovaj luksuzni objekat će podići iza jezera i to na potezu između Dino parka i studentskog odmarališta. Boba je tamo još devedesetih godina, kao istaknuti sportista, dobio na korištenje zemljište od dva hektara.

Trišna vrednost ara na tom dijelu je između 25.000 i 30.000 eura, pa njegov plac košta oko šest miliona eura.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Da su Brena i Boba pravi magovi kada je u pitanju investiranje u nove poslove, govori to da imaju nekoliko uspješnih firmi. Već godinama imaju firmu za čišćenje fasada, krovova, staza, ali i puteva i uklanjanja grafita sa zidova.

Bračni par je ovaj posao nedavno prepustio svom sinu Viktoru Živojinoviću, ali se njih dvoje i dalje vode kao vlasnici firme.

Prije nekoliko godina kupili su cijeli sprat u kuli na Novom Beogradu, a prvi komšija im je Novak Đoković. Živojinovići su planirali tamo da se presele u narednom periodu, kada prodaju vilu na Bežanijskoj kosi.

Posjeduju i vinariju u Šidu, a planiraju da investiraju u nekretnine i u Majamiju i na Maldivima. Pisalo se i da Brena planira da pokrene biznis s hulahopkama i da će u narednom periodu plasirati proizvod.

Vezane objave
Magazin

Moć broja 4 u numerologiji

1 Minute čitanja
U svijetu numerologije, svaki broj nosi svoju jedinstvenu vibraciju i simbolizam. Broj 4 je jedan od tih ključnih brojeva koji oblikuje temelje…
Magazin

Ima li namještanja u „Zvezdama Granda“

2 Minute čitanja
Sarajlija Meris Karamustafić za Beograd je krenuo s nadom da će proći dalje U subotnjem izdanju emisije „Zvezde Granda“ u treći krug…
Magazin

U 61 godini života preminuo Masimo Savić

1 Minute čitanja
PREMINUO je Massimo Savić, objavila je njegova obitelj. Imao je 60 godina. “Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas…