Magazin

Kris Rok je nasilnik, vrijeđa ženu koja boluje od autoimune bolesti

1 Minute čitanja
vil smith

Incident koji se dogodio na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Oskar, u kojem je laureat Vil Smit (Will Smith) opalio šamar voditelju Krisu Roku (Chris Rock), izazvao je lavinu komentara u medijima i na društvenim mrežama. Smit je reagirao na Rokovu šalu o Džejdi Pinket Smit (Jade Pinkett Smith), koja je oćelavila zbog autoimune bolesti alopecije.

Ovaj za Oskare neobični incident podijelio je javnost, a fokus osuda i komentara bio je na agresivnom ponašanju slavnog glumca. No ima i onih koji su se fokusirali i na Krisa Roka, tumačeći kako je on zapravo pravi nasilnik.

Tako časopis “Forbes” prenosi izjavu stručnjaka za odnose s javnošću Berija Švraca (Barry Schwarz), koji govori kako je Kris Rok zapravo taj koji je prešao granicu dobrog ukusa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ja mislim da je Kris Rok bio nasilnik, a ono što je napravio Vil Smit samo je emotivna reakcija na to nasilje. Da, fizički obračun je pogrešan, i verbalni šamar bi svakako bio bolje rješenje – istakao je Švarc .

Još je dodao kako se Krisu Roku ne bi trebalo gledati kroz prste dok vrijeđa ženu koja boluje od autoimune bolesti, ne očekujući pritom nikakvu reakciju na to vrijeđanje.

avaz.ba

Vezane objave
Magazin

Moć broja 4 u numerologiji

1 Minute čitanja
U svijetu numerologije, svaki broj nosi svoju jedinstvenu vibraciju i simbolizam. Broj 4 je jedan od tih ključnih brojeva koji oblikuje temelje…
Magazin

Ima li namještanja u „Zvezdama Granda“

2 Minute čitanja
Sarajlija Meris Karamustafić za Beograd je krenuo s nadom da će proći dalje U subotnjem izdanju emisije „Zvezde Granda“ u treći krug…
Magazin

U 61 godini života preminuo Masimo Savić

1 Minute čitanja
PREMINUO je Massimo Savić, objavila je njegova obitelj. Imao je 60 godina. “Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas…