Magazin

Koga Putin prati na Twitteru: U “odabranom društvu” su 22 osobe

1 Minute čitanja
putin mobitel

Ruski predsjednik Vladimir Putin vjerovatno je najomraženija osoba na svijetu zbog naredbe da pošalje vojne trupe u invaziju na Ukrajinu koja je započela 24. februara.

Otkako je krenula invazija brojni svjetski mediji iznosili su zanimljivosti o životu ruskog predsjednika. Sada je na red došao i službeni profil Vladimira Putina na Twitteru koji prati 22 osobe.

Zanimljivo da su u “odabranom društvu” i osobe koje ne podržavaju Putina poput generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga, milijardera i osnivača Tesle Ilona Maska (Elon Musk), te britanskog premijera Borisa Džonsona (Johnsona).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
putin twiter

Na spisku su medijske platforme RT i Sputnik, te Ministarstvo vanjskih poslova Rusije, bivši američki predsjednik Barak Obama (Barack), kao i nekadašnji premijer Kanade Stefen Harper (Stephen). Putin prati i svog kolegu i bivšeg ruskog predsjednika Dmitrija Medvedeva (Dmitry).

– Većina ljudi sklona je misliti da on ne provodi vrijeme na internetu, a ako ga provodi, to je jako, jako malo vremena – rekao je izvanredni profesor na Sveučilištu u Melburnu Vilijam Parlet (William Parlett), te dodao:

– Problem s invazijom na Ukrajinu je to što je Putin toliko izoliran od informacija da je vjerovao da će invazija biti gotova za dva do tri dana, a sad ulazimo u četvrtu sedmicu.

avaz.ba

Vezane objave
Magazin

Moć broja 4 u numerologiji

1 Minute čitanja
U svijetu numerologije, svaki broj nosi svoju jedinstvenu vibraciju i simbolizam. Broj 4 je jedan od tih ključnih brojeva koji oblikuje temelje…
Magazin

Ima li namještanja u „Zvezdama Granda“

2 Minute čitanja
Sarajlija Meris Karamustafić za Beograd je krenuo s nadom da će proći dalje U subotnjem izdanju emisije „Zvezde Granda“ u treći krug…
Magazin

U 61 godini života preminuo Masimo Savić

1 Minute čitanja
PREMINUO je Massimo Savić, objavila je njegova obitelj. Imao je 60 godina. “Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas…