Biznis

Kineski div širi proizvodnju u BiH, investiraju preko Njemačke

1 Minute čitanja
posao

Kompanija Jifeng Automotive Interior BH širi poslovne aktivnosti u BiH i stoga je raspisala oglas za prijem novih radnika.
Kompanija Jifeng Automotive Interior BH d.o.o. osnovana je u maju 2018. godine i u vlasništvu je Jifeng Automotive Interior (JAI) GmbH Njemačka sa sjedištem u Kitzingenu.

Nakon osnivanja JAI GmbH Njemačka i početka proizvodnje konzola (nasloni za glavu i ruke) za interijere automobila na evropskom tržištu u Češkoj, javila se potreba za dobavljačem presvlaka za ove proizvode.

Tako je nastala ideja za proizvodnju presvlaka unutar grupe, pa je osnovana kompanija u BiH. JAI BH se bavi proizvodnjom presvlaka za autodijelove, navlaka za glavu i naslona za ruke.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sarađuju sa velikim evropskim dobavljačima automobila kao što su BMW, Audi, VW, Daimler – Mercedes, Škoda Auto.

Ova kompanija je dio velike kineske grupacije Ningbo Jifeng koja se bavi proizvodnjom dijelova za automobilsku industriju i sarađuje sa nekim od najvećih svjetskih proizvođača.

Biznisinfo.ba

Vezane objave
Biznis

U Bihaću otvorena treća dm prodavnica

2 Minute čitanja
Osluškujući potrebe i želje kupaca najveći drogerijski lanac u BiH dm otvorio je novu prodavnicu u Bihaću. Treća po redu dm prodavnica…
Biznis

Berza plemenitih metala

2 Minute čitanja
Berza plemenitih metala je globalna platforma na kojoj se trguje plemenitim metalima kao što su zlato, srebro i platina. Ovi metali imaju…
Biznis

Za kraj uspješne godine dm zaposlenike nagradio 13. platom

2 Minute čitanja
Opravdana titula Najpoželjnijeg poslodavca u BiH Sarajevo, 20.12.2022. – Njegovanje dobrog odnosa zaposlenika i poslodavca ključ je uspjeha dm drogerie markt, a…