Dijaspora

Imigracioni advokati u Americi

5 Minute čitanja
United States of America passport

Kao što će vam reći svako ko je prošao kroz ovaj proces, snalaženje u bilo kojoj oblasti imigracionog zakona nije poduhvat kroz koji biste željeli da prođete sami. Postoji opsežan proces papirologije koji ide zajedno uz proces imigracije sa kojom bi se teško izborili čak i rođeni stanovnici Sjedinjenih Država, u odnosu na imigrante iz drugih zemalja kojima engleski jezik nije maternji.

Istina o američkoj imigraciji je da mnogim potencijalnim migrantima nije jasno šta se sve od njih zahtjeva tokom procesa, a nedostatak informacija postaje velika prepreka za ulazak u zemlju i legalni boravak u njoj.

Ne dopustite da loša ili nedovoljna pravna zastupljenost bude razlog za iseljenje vas i vaših najmilijih iz svojih domova.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

5 koristi od angažovanja imigracionog advokata koji će vas zastupati u imigracionom postupku:

Dobar imigracioni advokat izbjegava greške:

Podnošenje ispravne dokumentacije najvažniji je dio procesa sticanja vize, dobijanja željenog boravka u Sjedinjenim Državama i finalizacije vašeg braka sa imigrantom, između ostalih postupaka. Ovi dokumenti su obično obimni i složeni, a bez pomoći imigracionog advokata postoji mogućnost greške koje trajno mogu diskreditovati vašu prijavu.
Iskusni imigracioni advokat vas može provesti kroz ispravne korake za podnošenje svih vrsta zahtjeva za radne dozvole, bračne dozvole i državljanstvo, ne dopuštajući greške koje vam smanjuju šanse da ove najbitnije dokumente odobre odgovarajuće institucije u USA.

Imigracioni advokati imaju iskustvo u ovakvim postupcima:

Iskustvo koje imaju imigracioni advokati u Americi u ostvarenju snova imigranta se ne treba podcjenjivati. Neprocenjivo je angažirati nekoga ko je slične slučajeve ranije rješavao u mnogo većem broju. Jedno je razumjeti zakon; drugo je kako doći do uspjeha za klijenta.

Imigracioni advokat je stručnjak za sve procedure:

Bilo da se radi o pribavljanju radne dozvole u Sjedinjenim Državama, sticanju stalnog boravka ili punog američkog državljanstva, stručni imigracioni advokat poznaje procedure i manevre koji su neophodni da biste postigli cilj.
Postoji mogućnost da sami prolazite kroz čitav proces, ali i velika šansa da vam nešto nedostaje u raznim prijavama što ih dalje povezuje u složen regulatorni sistem ili dovodi do njihovog odbijanja.

Imigracioni advokati u Americi vam mogu objasniti vaše opcije:

Vaš imigracioni advokat vam može predstaviti različite opcije, pazeći da razumijete sve okolnosti u kojima se nalazite. Bez obzira da li se suočavate sa deportacijom ili nečim drugim, vaša situacija je vjerovatno vrlo osetljiva i hitna. Zato je vrlo važno da razumijete opcije sa kojima krećete naprijed.

Imigracioni advokati nakon postupka nastavljaju biti savjetnici:

Čak i ako dobijete radnu vizu ili stalni boravak u SAD-u, imigranta i dalje čekaju posebni zakoni koji se odnose samo na njih. Ako se iz nekog razloga ne pridržavate ovih zakona tokom svog boravka u SAD, mogli biste biti deportovani prije isteka vize ili nakon sticanja statusa stalnog boravka. Imigracioni advokat vas savjetuje kako da razumijete ove zakone i ne ugrozite svoj status imigranta sa prebivalištem u SAD.

Imigracioni advokati u Americi kontakt podaci:

Imigraciono polje je jako široko i obuhvata apsolutno sve što vam je potrebno da se na siguran način preselite u Ameriku ili tamo ostanete. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica oko preseljenja, promjene vize ili statusa na raspolaganju Vam stoje advokatske kancelarije gdje možete razgovarati na Srpsko-hrvatskom jeziku:

Imigracioni advokati u New York

TAMARA (MARINKOVIĆ) KENWORTHEY – New York

Tamara (Marinković) Kenworthey je vlasnica i osnivač advokatske kancelarije Kenworthey Law PLLC čije sedište se nalazi u gradu Njujorku.

Klijenti su nam fizička lica i firme iz Sjedinjenih Američkih Država i inostranstva. Naše pravno iskustvo je vezano za razne oblasti prava tako da zastupamo klijente u raznim životnim i pravnim situacijama, od kupovine i prodaje nekretnina i kompanija, osnivanja preduzeća, iznajmljivanja poslovnog prostora, raznih vrsta ugovora, preko građanskih parnica, razvoda, ostavinskih postupaka i nasledstva, u šta je uključeno i međunarodno nasleđivanje.

kenworthey law

E-mail: kenworthey@kenwortheylaw.com
Adresa: 137 Fifth Avenue, 9th Floor New York, NY 10010
Tel: 718 344 5746
Websajt www.kenwortheylaw.com.

SRĐAN MILENKOVIĆ (ADVOKAT ZA IMIGRACIJU)

Srđan Milenković, advokat za imigraciju koji stoji ispred firme Milenkovic Law Group PLLC nastoji da svojim klijentima pruži isplativa i jedinstvena rešenja. Milenkovic Law Group PLLC Vam može pomoći da ostvarite svoje ciljeve kroz pravni postupak. Garantuje transparentnost i pruža svojim klijentima potpun pristup advokatima tokom čitavog sudskog procesa.

SRDAN MILENKOVIC ADVOKAT ZA IMIGRACIJU

Kada nas angažujete kao zakonske zastupnike, smatramo Vas delom tima! Usko ćemo sarađivati s Vama na osmišljavanju strategija koje su u Vašem najboljem interesu. Od samog početka pružamo pravne usluge širokom spektru klijenata, uključujući male, srednje i velike kompanije, porodice, imigrante i druge pojedince.
Naše klijente savetujemo na engleskom i srpskom jeziku.

Tokom godina razvili smo široku mrežu vladinih i nevladinih subjekata koji nam pomažu u našim slučajevima, omogućavajući nam da pružimo prilagođena, ekonomična i efikasna rešenja koja će Vam biti od koristi. Naša stručne oblasti uključuju zakon o ličnim povredama, zakon o nekretninama i zakon o imigraciji.

E-mail: serge@milenkolaw.com
Adresa: 73 Market Street Ste 376 Yonkers, NY, US 10710`
Web: http://www.milenkolaw.com/
Tel: 914 202 0610
Facebook: Milenkovic Law Group PLLC

Imigracioni advokati u Čikagu

MILAN FILIPOVIĆ (ADVOKAT) – Chicago

Advokat Milan Filipović se bavi zastupanjem i odbranom u krivičnim i prekršajnim postupcima. Važi za iskusnog, snažnog i veoma posvećenog advokata koji se bori za prava optuženih poštujući pritom ustav i pravo građana.
Njegov moto glasi: “Pravda za sve.”

MILAN FILIPOVIC ADVOKAT

E-mail: milan@mmf-law.net
Adresa: 53 W Jackson Blvd, Ste 1651, Chicago, IL
Websajt: http://www.mmf-law.net/
Tel: 312 568 6743

IMIGRATION LAWYERS – Chicago

Da li imate pitanja ili problema sa imigracijom?

Advokati Filip Čičevalijev i Terezija Ortiz Osmanović su tu da Vam pomognu. Kontaktirajte OC LAW na 847 258 9954 jer je naš posao Vaša budućnost”.

IMIGRATION LAWYERS

E-mail: info@oclaw.us
Adresa: 3403 W Lawrence Avenue, Suite 300, Chicago Ilinois 60625`
Web: www.oclaw.us
Tel: 847 258 9954
Facebook: OC Law Group, LLC

CAPUTO & POPOVIĆ – Chicago

Caputo & Popović je utemeljen na pretpostavci da se vrhunske pravne usluge mogu pružati na individualan, personaliziran i učinkovit način bez prenapuhanih naknada koje naplaćuju velike odvjetničke tvrtke.

caputo i popovic advokat

Bilo da kupujete prvi dom, suočeni ste s tužbom protiv vas ili vaše tvrtke, ili se nosite s neočekivanom ozljedom, možemo vam pomoći da shvatite vaše mogućnosti i upravljate složenim pravnim sustavom na ekonomski odgovoran način. Od nas možete očekivati da budemo razumni, odgovorni i snalažljivi.

E-mail: ipopovic@caputolawfirm.com
Adresa: 739 S. Western Ave, Chicago, IL`
Web: www.caputolawfirm.com
Tel: 312 300 3800
Facebook: Caputo & Popovic, P.C.

Imigracioni advokati Feniks

PAUL ĐURIŠIĆ (ADVOKAT ZA IMIGRACIJU) – Phoenix

Paul Đurišić nastoji da svojim klijentima pruži isplativa i jedinstvena rešenja.
Paul Đurišić, advokat za imigraciju Vam može omogućiti da ostvarite svoje ciljeve kroz pravni postupak. Garantuje transparentnost i pruža svojim klijentima potpun pristup advokatima tokom čitavog sudskog procesa.

Pomaže pojedincima i preduzećima u vezi sa njihovim imigracionim i nacionalnim potrebama.

paul djurisic advokat za imigraciju

E-mail: pdjurisic@gmail.com
Adresa: 12120 E Mescal St, Scottsdale, AZ 85259`
Tel: 312 590 6600
Facebook: Paul Đurišić

Vezane objave
Dijaspora

Kako izbjeći dugo čekanje na granici

3 Minute čitanja
Prelazak međunarodnih granica može biti dugotrajan proces, pogotovo ako putujete cestom. Posebno su poznati dugi sati čekanja na granici između Bosne i…
Dijaspora

Praznici u Njemačkoj 2023

1 Minute čitanja
Njemačka je poznata po svom bogatom kulturnom naslijeđu i širokom spektru svečanosti i praznika koji odražavaju običaje i tradiciju zemlje. Od vjerskih…
Dijaspora

Lufthansa oglasila da zapošljava 20.000 novih radnika

1 Minute čitanja
Njemački prevoznik Lufthansa nakon oporavka tržišta od pandemije koronavirusa planira zapošljavanje 20.000 radnika, objavila je kompanija u ponedjeljak. – Planiramo otvoriti novih…