Mjesečni horoskop

HOROSKOP ZA MAJ 2022

5 Minute čitanja
horoskop za maj

U mjesecu pred nama planete će biti vrlo dinamične i time nam donositi mnogo dešavanja. Ono što nam je mnogo bitnije je period između dva pomračenja solarnog koje je bilo 30.04 i lunarnog koje nas očekuje 16.05.

Lunarno će mnogo više uticati na emocije i dobro je kao i svaku eklipsu prespavati, biti što mirniji i staloženiji tog dana.Merkur kreće retrogradno od 10.maja i naravno u svom stilu do 3.06 do kada će biti Rx pravi probleme oko svega što predstavlja a to su dokumenta, dogovori, razgovori, putovanja, odluke.
Oni kojima je retrogradan u natalu neka iskoriste taj period jer je njima povoljan, oni kojima nije neka prije 10.5 pozavršavaju sve bitnije poslove.

Evo šta mjesec maj donosi znakovima Zodijaka:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

OVAN♈

Otvorite šampanjac i proslavite dolazak Jupitera, najvećeg benefika Zodijaka 10.maja u vaš znak u kome ostaje sa malim prekidom( 25.10 -23.12) do maja 2023. Godinu dana pred vama sa tako pozitivnom energijom kakvu niste imali unazad 12 godina. Iskoristite to za sve što vam je bitno, pokrenite dešavanja a planeta će vas podržati da ostvarite i ono što vam možda djeluje nemoguće. Tokom maja dešavanja na poslu, malo veći oprez i oko novca od 10.05 do 3.06. ali ništa ne treba da pomuti dolazak Jupitera tako da ne brinite. Venera je u vašem znaku ljubav, lijep izgled, uživanje, pa uživajte. Zdravlje dobro.

BIK♉

Bikići moji dragi i poprilično namučeni, i pomračenja i Uran i Rak u vašem znaku, i Retrogradni Merkur, mnogo je. Sunce vas drži iznad vode i vaša jačina i upornost. Maj je vaš mjesec tako da uprkos svim ovim teškim konstelacijama biće tu i nekih lijepih dešavanja. Tajne veze su moguće, ljubavi koje se kriju. Oprez sa novcem i na poslu, samo vrijedno radite bez rasprava i nekih inovacija i biće sve ok i isplatiće se. Od 16.maja povoljnije na svim poljima.Zdravlje kontrolišite, za sve za šta je potrebno idite na pregled i ne odlažite .

BLIZANCI♊

Pogoduje vam prelazak Jupitera u aspekt 60° na vaš znak tako da od 10.05 kreće jako povoljnih godinu dana za vas. Tokom maja vraćaju vam se stare ljubavi, neke osobe koje smatrate prijateljima mogu vas iznenaditi time da su njihove emocije mnogo jače od prijateljskih.Vaš vladar retrogradan od 10.05 do 3.06 pa malo pripazite i usporite na poslu, ne obazirite se na tračeve ali svaku riječ, dokument koji dođe do vas ispitajte dobro prije bilo kakve reakcije. Sunce vam 20.05 dolazi i donosi snagu, energiju i sve najbolje. Zravlje, samo bez stresa.

RAK♋

Mars vam pravi trigon na znak i šalje jednu pozitivnu energiju, najviše za učenje, polaganje ispita, putovanja, bavljenje umjetnošću. Venera u vašem desetom polju nekima donosi ljubav na poslu, nekima uspjeh u karijeri a nekima oba. Retrogradni Merkur u vašem prirodnom 12 i 11 polju, tokom perioda 10.05-3.06 mogli biste da doživite razočaranja od prijatelja i neispunjena obećanja zato na tom planu budite oprezni, sve dobro provjeravajte što čujete i vidite. Zdravlje prekontrolišite štitnu žlijezdu, vid, moguće alergije.

LAV♌

Od 10.maja vam Jupiter dolazi u trigon, to je dovoljno i ni o čemu drugom nije ni potrebno pričati. Ogromna pozitivna energija Dobrog Dzina Zodijaka je na vašoj strani u narednih godinu dana i to vas vraća na tron. Iskoristite tu povoljnost koju Jupiter donosi, zasijajte u punom sjaju kako samo vi umijete. Uredite svoj život na najbolji mogući način. Tokom maja Venera isto u trigonu na vaš znak ljubav, lijep izgled, novac, uživanje.

DJEVICA♍

Od 10.maja se lakše diše, Jupiter vam prelazi u osmo polje, polje novca i u narednih godinu dana daje vam velike povoljnosti na finansijskom planu. Mnogo toga ćete dobiti u vidu nasljedstva, poklona, povoljno za kredite, pozajmice, dobro za sve one koji se bave ekonomijom, trgovinom i sl.Tokom maja vaš vladar ide retrogradno pa malo više opreza na poslu kao i oko učenja, polaganja ispita, putovanja.Venera u polju strasti pa će mnogi od vas imati uzbudljiva dešavanja tog tipa iz kojih ako već ne postoji može proizaći ozbiljna veza. Zdravlje, pritisak kontrolišite i idite kod zubara.

VAGA♎

Drage moje Vage Jupiter vam od 10 maja kreće u 7.polje i ide njime do maja 2023, to će biti period u kome će mnoge od vas ući u brak, vanbračnu zajednicu a mnogi iz njih i izaći ako osjećate da to više nije nešto što vas usrećuje. Tokom maja i Venera u 7.polju tako da je za vas ovo mjesec ljubavi. Imaćete potrebu da se odmorite od posla i obaveza. Retrogradni Merkur vama donosi dešavanja na polju novca, najbolje da poplaćate sve račune do 10.maja da vas kasnije ništa ne iznenadi. Zdravlje dobro, korigujete ishranu ako je potrebno.

ŠKORPIJA ♏

Kreće aktivno u vašem šestom polju i tako će biti do maja 2023, najbolje da sve što se tiče karijere, nekih promjena, poduhvata, inovacija uradite u narednih godinu dana. Maj vam je povoljan za posao i povećanje zarade. Slobodni mogu nekoga upoznati na poslu. Mars vam tokom maja daje dobru energiju i dobro zdravlje.

STRIJELAC♐

Od 10.maja do maja 2023 imate najbolji aspekt najbolje planete Zodijaka uz to vašeg vladara. Bolje od toga ne može biti, i to bi trebalo da maksimalno iskoristite za sve poduhvate, odluke, sve što ste planirali ili možda samo priželjkivali. Najpovoljnije na polju ljubavi, potomstvo, kao i za one čiji je posao baziran na talentu, vezan za sport, rad sa mladima. Tokom maja i Venera u vašem 5.polju dobro za sve ovo gore navedeno. Zdravlje dobro. Uživajte.

JARAC♑

Jupiter od 10.05 prelazi u vaše 4.polje i ide njime do maja 2023 povoljno za nekretnine, prodaja, kupovina, uređenje. Tokom maja takođe Venera u 4.polju prijaće vam da budete u svom domu u njemu okupljate bliske ljude, takođe povoljno i za sve oko nekretnina. Oni koji su sami mogu nekog upoznati u kućnoj atmosferi kod sebe ili bliskih osoba. Vraća vam se i neka ljubav iz prošlosti a koja ima veze sa vašim poslom. Uprkos “gužve” na nebu vi ćete tokom maja nekako najbezbjednije proći i najviše zaokupirani emocijama. Zdravlje dobro, možda malo neka alergija pa to sanirajte.

VODOLIJA♒

Tokom maja ukoliko možete što više putujte, upoznajte nove ljude, povoljno vam je za to, za učenje, polaganje ispita takođe. Oni koji su sami mogu nekog zanimljivog upoznati baš na putovanju, u prolazu, prevozu, preko društvenih mreža. Oni koji su već u vezama ili brakovima neka ne započinju teške teme od 10.05 do 3.06 , ostavite za kasnije. Zdravlje dobro.

RIBE♓

Jupiter vam 10.05 odlazi iz znaka što naravno nije dobra vijest ali dobra je da vam njegova pozitivna energija ostaje još dugo a još bolja da vam se vraća u periodu od 25.10 do 23.12 tako da nema mjesta za brigu, samo se trudite što više i možete mnogo toga ostvariti. U maju akcenat na poslu ali i povećanju zarade, uspjeh kroz dobru komunikciju, aktivnost, brzo reagovanje i praćenje i korišćenje šansi. Oni koji su sami nekoga mogu upoznati preko posla, oni zauzeti imaju priliv novca u zajednicu. Zdravlje dobro, samo bez stresa i ako ima potrebe krvne sudove provjeravajte.

Izvor/Horoskop pripremila:Dijana Lukić

Vezane objave
Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za februar 2023

4 Minute čitanja
OVAN Jupiterov trigon na vaš znak traje do 17. maja, najbolji aspekt najbolje planeta, pa se potrudite da to iskoristite i da…
Mjesečni horoskop

Horoskop za decembar 2022

9 Minute čitanja
Pred sam kraj mjeseca, 29.12. Merkur kreće retrogradno, što mnogim osobama može pobrkati planove i donijeti neke nepredviđene situacije, ipak Jupiter će…
Mjesečni horoskop

Horoskop za novembar 2022

6 Minute čitanja
Ovo je turbulentan period za Blizance, Strijelce, Djevice, Ribe i Ovnove, koji trebaju biti oprezni u mnogim životnim sferama. Potrebno je dosta…