Cazin Vijesti

Gradonačelnik Cazina i premijer USK se sastali s ocem Azura Terzića

1 Minute čitanja
ogrešević ružnić i saud terzić otac nastradalog azura terzića

Gradonačelnik Cazina i premijer USK se sastali s ocem Azura Terzića: “Institucije moraju raditi svoj posao i slučaj stradanja Azura Terzića mora biti službeno okarakterisan”

Danas je u Cazinu održan sastanak gradonačelnika Cazina Nermina Ogreševića i premijera USK Mustafe Ružnića sa Saudom Terzićem, ocem stradalog košarkaša Azura Terzića.

Još jednom je izražena puna podrška porodici Terzić i Azurovom zdravstvenom oporavku, a najviše riječi bilo je o nezadovoljstvu samom istragom, odnosno kašnjenju svih informacija o istoj.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zahtjev Sauda Terzića da se ovaj slučaj napokon zvanično okarakteriše i službeno naslovi podržavamo u svakom slučaju, a institucije moraju raditi svoj posao ne čekajući pritisak javnosti ili lokalnih zajednica da to učine.

Ukoliko se stvari nastave odvijati po istoj matrici, porodici Terzić bit će pružena pravna, službena i svaka druga podrška da ovaj slučaj bude stavljen i pred Visoko sudstvo i tužilačko vijeće BiH, koje mora reagirati u pravcu izuzimanja ovog slučaja od Tužilaštva Unsko- sanskog kantona.

Azurov oporavak je jednako tako prioritet i ima svaki vid podrške na tom putu i kada je u pitanju Grad Cazin, koji je otvoren i na raspolaganju od prvoga dana, ali i nadalje, koliko god to bude trebalo.

Vezane objave
Cazin Vijesti

Cazin:Poziv na prezentaciji kreditnih linija Razvojne banke F BiH

1 Minute čitanja
Grad Cazin u saradnji sa Razvojnom bankom Federacije Bosne i Hercegovine organizuje prezentaciju kreditnih linija Razvojne banke F BiH u Gradu Cazinu,…
Cazin Vijesti

Cazin:Od sutra počinje obilježavanje Dana državnosti

1 Minute čitanja
Oduševljenje bosanskim kućama, avlijama i fasadama, likovni umjetnik Amer Hadžić nosi od još ranog djetinjstva. Tako je nastala i njegova zbirka radova pod…
Cazin Vijesti

Lista kandidata koji su ispunili uvjete Javnog poziva za ostvarivanje prava na subvencioniranje nabavke poljoprivredne opreme

1 Minute čitanja
Na osnovu Programa o vrstama, kriterijima i načinu raspodjele novčanih sredstava iz Granta za razvoj poljoprivrede u Gradu Cazin br: 01/GN-20-2594/22 od…