Sport

FSBiH otvorio pristigle ponude za izgradnju hibridnih terena

1 Minute čitanja
fudbalski tereni

Otvaranje ponuda za projekat rekonstrukcije 12 glavnih terena stadiona u Bosni i Hercegovini, u sklopu projekta Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine -Izgradnja hibridnih terena, je sprovedena danas u prostorijama Saveza u Sarajevu.

Na adresu FSBiH su pristigle dvije ponude međunarodnih konzorcijuma. Prva od konzorcijuma SIS Eastern Europe ltd i Bucomerc d.o.o., a druga od konzorcijuma WICKR group AS, Hellasod SA i Tarkettsports b.v.

– Otvaranju ponuda prisustvovali su predstavnici oba ponuđača. Javnost će biti blagovremeno obaviještena o rezultatima nakon svih sprovedenih procedura – saopćeno je iz FSBiH.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Faktor

Vezane objave
Sport

Košarkaški teren

1 Minute čitanja
Košarka je jedan od najpopularnijih sportova na svijetu, a kvalitetan košarkaški teren je od ključne važnosti za uživanje u ovoj uzbudljivoj igri….
Sport

Raspored utakmica svjetsko prvenstvo Katar 2022

1 Minute čitanja
Donosimo raspored utakmica sa svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru 2022. Petak, 25. novembar Grupa B Wales – Iran 11:00h Grupa A Katar…
Sport

"Zmajevi" večeras dočekuju "Sokole": Naš tim favorit kladionica

2 Minute čitanja
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras (20.45 sati) će na zeničkom Bilinon polju ugostiti selekciju Crne Gore, u petom kolu grupe B3 Lige…