Horoskop

Evo šta ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku

3 Minute čitanja
horoskop foto

Zvijezde su svjedočile našoj prisutnosti u svim oblicima života pa možemo pretpostaviti da astrologija može reći kakvi ste bili u prošlom životu na temelju vašeg horoskopskog znaka.

Ovan – Vojskovođa

S takvim voditeljskim vještinama, hrabrošću, tvrdoglavošću i snagom volje, zasigurno ste bili vojni vođa koji je odigrao ključnu ulogu u ratu. Da niste bili tako lako ljuti i impulzivni, vaša mudrost i prirodne vještine vođenja mogle su vas učiniti kraljem koji je vladao svijetom. Vojskovođe ne prihvataju ‘ne’ kao odgovor baš kao Ovan i krenut će raditi ono što žele bez obzira na to šta i ko će ih pokušati zaustaviti, piše CultureAstrology.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bik – Umjetnik

U svom prethodnom životu posjedovali ste obilje energije i snage volje, kao i kreativnosti što znači da ste nekada bili umjetnik. Bikovi vole udobnost, luksuz, ljepotu i umjetnost, a do njih je u prošlosti bilo teže doći nego sada. Vaše oko za estetiku pretpostavlja da ste u prošlom životu bili neka vrsta umjetnika koji je inspirirao ljude svojim remek-djelima.

Blizanci – Slavna osoba

Vi ste društveni leptir zodijaka i neko koga mnogi vole i kada ništa posebno ne radite, što sugerira da ste se sasvim sigurno bavili estradom. Kreativni, energični i inteligentni, vi Blizanci ste kao magnet koji privlači ljude prema sebi. Bili ste popularni i obožavani. Vaše ime je bilo na plakatima diljem zemlje u kojoj živite. 

Rak – Odgojitelji

Rakovi, dobro ste poznati po svojoj nesebičnoj ličnosti i prirodnom instinktu da pomažete drugima, zbog čega astrologija sugerira da ste u prošlom životu možda bili odgajatelj. Oštrog uma, vrlo prilagodljivi, taktični i izuzetno strpljivi – osobine koje vas čine savršenim za bavljenje djecom. Vjeruje se da ste bili izvrstan učitelj kojeg su sva djeca voljela.

Lav – Pisac

Pun kreativnih ideja i sposoban dobro izraziti vlastite emocije i lično i na papiru, vjerovatno ste bili spisatelj u prošlom životu. Kao Lav, znate šta vaše srce želi i znate tačan način da to dobijete. Vaš vedar duh, kreativno razmišljanje i, naravno, vaš stav inspirirali su vas da napišete neke kvalitetne retke u prošlosti.

Djevica – Naučnik

Zbog Djevičine sposobnosti da analizira i razmisli o svemu u svakodnevnom životu, vi ste vrlo vjerovatno bili naučnik u svom prošlom životu. Vaše misli, ideje i različite perspektive vjerovatno su zaslužne za neke inovacije koje su promijenile svijet. Uvijek pažljivo vodite računa o najsitnijim detaljima pa ste zasigurno bili naučnik s ciljem pomaganja drugim ljudima da žive lakše i ugodnije.

horoskop dnevni

Vaga – Sudac

S žestokom željom da u svijet unesete pravdu, ravnotežu, sklad i mir, Vage su u svim svojim prethodnim životima bili suci, jednostavno zato što im to savršeno odgovara. Nesebični ste kada je u pitanju očuvanje mira i sklada, i jednostavno volite ljude. Imate sposobnost ispravnog prosuđivanja.

Škorpion – Ubica

Manipulativni, tajnoviti i diplomatski Škorpioni možda izgledaju kao mirni i sabrani pojedinci, ali svi znamo što se krije iza te ‘lažne’ osobe. Opasni ste i kada vas provociraju možete biti apsolutno nemilosrdni. Kad bi vam neko platio da obavite ‘prljavi posao’, vi biste to učinili i nikada niste podbacili. Sada su se vremena ipak promijenila.

Strijelac – Ratnik

Sloboda je za vas sveta vrijednost i za vrijeme ropstva, rata i siromaštva, vrlo je vjerovatno da ste bili ratnik koji nije štedio strijelu u borbi protiv zla. Nemirni ste kada ste na jednom mjestu i uvijek želite avanture, ali u prošlom životu ste imali razloge za koje ste se morali boriti. Osim fizičke borbe, možda ste bili i ratnik u intelektualnom svijetu, kao aktivist. U svakom slučaju, Strijelčev optimizam i hrabrost možda su inspirirali mnoge ljude u prošlom životu.

Jarac – Direktor

Ne postoji nijedan drugi horoskopski znak s radnom etikom kao što je vaš. Vaš svakodnevni život je samo posao, postizanje ciljeva, uspostavljanje poslovnih kontakata i sklapanje poslova. Logični, racionalni i uvijek smireni, Jarci jednostavno znaju kako se stvari odrađuju i ne odustaju dok ne postignu svoj cilj. Zato ste vjerovatno u prošlom životu bili izvršni direktor – jer je to bio vaš cilj i ostvarili ste ga.

Vodenjak – Psihijatar

U prošlom životu imali ste hladan, racionalan i strpljiv pristup ljudima i stvarima i bili ste odličan psihijatar. Kao veliki humanitarac dobrog srca, oduvijek želite pomoći ljudima. Poznati ste i kao mislilac što znači da ste imali sposobnost vidjeti probleme u ljudima koje su drugi zanemarivali. Vodenjaci uvijek mogu vidjeti deset godina unaprijed i to im je omogućilo da budu izvrsni u svom poslu, u dijagnosticiranju i liječenju svojih pacijenata.

Ribe – Filozof

U svom prošlom životu Ribe su bile netko ko je volio stvarati svoja pravila i otkrivati ​​koja od njih koriste čovječanstvu. Bili ste filozof koji je imao drugačiji pogled na svijet od drugih. Željeli ste promijeniti svijet na bolje za sve nas i vjerovatno ste to na neki način učinili. Vaša stalna žeđ za učenjem pomogla vam je da sakupite znanja u mnogim područja pa se slobodno može reći da ste bili veliki filozof.

Vezane objave
Horoskop

Godišnji horoskop za 2023 godinu

35 Minute čitanja
Pročitajte veliki horoskop za 2023. godinu za vaš horoskopski znak – detaljna astrološka prognoza za ljubav, posao, zdravlje, novac! Godišnji horoskop otkriva da…
Horoskop

Čuveni ruski astrolog otkriva: Ova 3 znaka će imati fenomenalnu 2023. godinu

1 Minute čitanja
Pavel Globa je jedan od najpoznatijih ruskih astrologa, a kažu da su njegove astro prognoze točne i do 85 posto. Za 2023….
Horoskop

Novčani horoskop za rujan/septembar

3 Minute čitanja
Rujan/septembar je simbol promjena i novih početaka – mnogi ljudi će imati potrebu da promjene posao, željet će da ih više cijene…