Zabava

Državni službenik obolio od stresa: Dobio mail nakon 15:00 sati!

1 Minute čitanja
drzavni sluzbenik

Savo Metiljavac, dugogodišnji državni službenik koji je zaposlen u Ministarstvu nerada u Vladi Republike Srpske pretrpio je ozbiljniji oblik stresa nakon što je juče dobio mail tačno u 15 časova.

„Od propisanih osam sati radnog vremena efektivno radim jedan sat dnevno. Ostatak provodim na doručku, užini, ručku, ispijenju kafa i pregledu dešavanja na portalima i društvenim mrežama. Više od toga jednostavno ne mogu da podnesem i kada sam vidio pristigli mail u momentu kada sam htio ugasiti računar dobio sam napad panike. Kud me đavo natjera da taj dan ostanem sve do 3 sata, umjesto da izađem ranije kao što to svaki dan radim“, ispričao nam je Savo.

On kaže da je želio da radi naporno da bi se zaposlio kod privatnika, a ne putem stranke i kumova preko kojih je izganjao štelu za posao koji trenutno obavlja. Dodaje da je nakon tako stresnog dana otišao ljekaru na pregled koji je potvrdio da je njegovo zdravstveno stanje kritično.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

„Pacijent je došao vidno uznemiren, sa visokim pritiskom, glavoboljama i ubrazanim puslom. Srećom stigao je na vrijeme jer je bio u nekom obliku predinfarktnog stanja. Naređeno mu je strogo mirovanje i suzdržavanje od stresa do daljnjeg, kao i postepeni povratak na posao“, navodi se u njegovom ljekarskom nalazu.

tekst je satiričnog sadržaja

50nijansipive.com

Vezane objave
Zabava

Nermin Puškar uživo - Corner muzički klub BHRT 

1 Minute čitanja
U prvom izdanju treće sezone emisije Corner – Muzički klub BHRT ugostili smo jedno od najprepoznatljivijih pjevačkih i autorskih imena domaće scene…
Zabava

TEST zbog kojeg ćete se smijati sami sebi: Samo 3 laka pitanja otkrivaju stanje vašeg mozga :-)

1 Minute čitanja
“Protegnite” svoje vijuge i možda ćete se čak malo i nasmijati zbog ovog testa. Riješite ga i saznajte u kakvom vam je…
Zabava

Test: Odaberite vuka i otkrijte što vas čeka u ovoj životnoj fazi!

2 Minute čitanja
S čime ćete se suočiti u ovoj životnoj fazi, što vas čeka? Odaberite vuka koji vas najviše doziva i otkrijte odgovor. ❋…