Magazin

Dodjela Emmy nagrada:Nominirani će ponijeti kući poklon-vrećicu vrijednu 70.000 dolara

1 Minute čitanja
emmy nagrada

Zvijezde nominirane za ovogodišnju nagradu Emmy, čija će se ceremonija održati večeras, ponijet će kući poklon vrećicu vrijednu čak 70.000 dolara, piše Page Six.

Stoga, čak i ako ostanu bez nagrade, sadržaj vrećice mogao bi im biti dobar utješni poklon.

Naime, među poklonima su afrički safari, roštilj, boce vrhunskih alkoholnih pića, umjetnička djela…

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Gosti dodjele nagrada svoje poklone moći će preuzeti u Los Angelesu, u najluksuznijem salonu dosad, najavljuju organizatori.

Među skupocjenim darovima se ističe istočnoafrički safari u trajanju od tri do pet dana kompanije Lush Africa Safaris, čija je vrijednost 50.000 dolara.

Nakon Afrike, zvijezde mogu odletjeti na Karibe, a nude im se i višednevni boravci u luksuznim privatnim vilama.

Osim smještaja, sponzori su im osigurali zalihe slatkiša i grickalica, ali i prijenosni plinski infracrveni roštilj na kojem sami mogu pripremiti obrok.

Vrećica uključuje i vrhunske boce tekile, vina, brendija i mineralne vode. Tu su i umjetnička djela, kozmetički proizvodi, odjeća i modni dodaci, ali i morfogenetski stroj za meditaciju, navodi Page Six.

Faktor/Page six

Vezane objave
Magazin

Moć broja 4 u numerologiji

1 Minute čitanja
U svijetu numerologije, svaki broj nosi svoju jedinstvenu vibraciju i simbolizam. Broj 4 je jedan od tih ključnih brojeva koji oblikuje temelje…
Magazin

Ima li namještanja u „Zvezdama Granda“

2 Minute čitanja
Sarajlija Meris Karamustafić za Beograd je krenuo s nadom da će proći dalje U subotnjem izdanju emisije „Zvezde Granda“ u treći krug…
Magazin

U 61 godini života preminuo Masimo Savić

1 Minute čitanja
PREMINUO je Massimo Savić, objavila je njegova obitelj. Imao je 60 godina. “Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas…