Svijet

BIVŠI PUTINOV ŠPIJUN OTKRIO: “Imali smo i posebne seksualne treninge”

2 Minute čitanja
bivsi putinov spijun

Novinari britanskog lista The Sun napisali su nakon razgovora sa 37-godišnjom Ruskinjom Alijom Rozom da njena priča podsjeća na “ludi akcioni film”. Sa 18 godina upisala je Vojnu akademiju u Moskvi, gdje se nekoliko godina školovala za špijuna, nakon čega je “bačena” na teren. “Upisala sam vojnu akademiju sa 18 godina. Vojska je važna stvar u mojoj porodici. Kasnije su me pozvali i poslali na dodatno ‘školovanje’. Tamo su me naučili zavođenju i manipulaciji”, rekla je Alija za The Sun.

“Moj djed je nagrađen za učešće u Drugom svjetskom ratu. On je jedan od heroja naše nacije. Vojska je oduvijek bila važna u mojoj porodici “, rekla je Alia, koja sada radi kao PR agent . Naučila sam osnove borilačke vještine kao i kako rukovati oružjem . Tada sam radio kao agent u kampanjama protiv trgovine ljudima i droge. Zatim sam pozvan u posebnu grupu sa nekoliko djevojaka.”

“Na tom specijalnom treningu učili smo se zavođenju i manipulaciji . Imali smo i poseban seksualni trening. Ne u smislu priručnika ili knjiga, ali su nam pokazali kako da ‘radimo svoju dužnost’ . Naučili su nas kako da koristimo svoj izgled i da izvučemo iz osobe “što je više moguće informacija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mafijaši su je pokušali likvidirati

U članku se govori i o tome kako je pobjegla iz Rusije nakon što su je pokušali likvidirati mafijaši čiji se šef zaljubio u nju. Ubacila se u kriminalnu grupu i nakon nekoliko radnji našla se na meti gangstera . Tako da je morala da promijeni ime .

Pošto je sama prošla špijunsku obuku, misli da zna šta je u Putinovoj glavi . Najbitnije je da mi živimo duple žvote .
Na primjer ,ako te negdje pošalju da glumiš učitelja ti postaneš taj učitelj.Tek kada je čovjek 100% u toj ulozi može kampanja biti uspješna.Pogledaj Putinovu fotografije. “On peca, roni… To je kao Džejms Bond. To je brend . Svi Rusi žele da budu takvi. Ljudi ga poštuju i dive mu se. U vojnim školama za tajne agente uče te kako da to postigneš”, Alija dodaje.

Kaže da još ima rođake u Rusiji, ali je protiv rata. Iako im je servirala neke od svojih fotografija iz škole, Sunovi novinari nisu uspjeli provjeriti sve navode atraktivne Ruskinje. Razlog za to bi trebao biti jasan, jer takve stvari ne ostaju na papiru.

Vezane objave
Svijet

Japan izgubio prvo mjesto na rangiranju najmoćnijih pasoša u svijetu

4 Minute čitanja
Prema najnovijem izvještaju Henley rangiranja najmoćnijih pasoša u svijetu, Japan je izgubio svoju poziciju na vrhu liste. Nakon dugogodišnjeg vladanja kao vodeći,…
Svijet

Tim iz BiH spasio muškarca ispod ruševina u Hatayu

1 Minute čitanja
Spasilački timovi s područja Bosne i Hercegovine nastavljaju uspješno izvlačiti preživjele nakon zemljotresa na jugu Turkiye, a danas su, šest dana od…
Svijet

Bh. državljanin stradao u zemljotresu!

1 Minute čitanja
Državljanin BiH Angel Peševski stradao je pod ruševinama u turskom gradu Malatiji, a tijelo je pronađeno danas.  Podsjećamo, Peševski se nalazio ispod…