Vijesti BiH

BIH:Vremenska prognoza za vikend

1 Minute čitanja
VREMENSKA PROGNOZA ZA BIH 10.06

Nastavlja se pristizanje vlažnog i nestabilnog vazduha sa sjeveroistoka, preko Srbije i istoka Hrvatske stižu nove padavine kojih će povremeno noćas i dalje biti u dijelovima sjeverne, sjeveroistočne, centralne i istočne Bosne. Kako je već palo dosta kiše u većini ovih krajeva nove padavine bi samo pogoršale situaciju sa bujicama i odronima.

Sutra(11.06.) bez veće promjene vremena, u izraženom sjevernom i sjeveroistočnom strujanju i dalje će povremeno padavina biti u većem dijelu Bosne, glavninom poslijepodne u vidu lokalno jačih pljuskova sa grmljavnom na sjeveru, sjeveroistoku, centralnoj i istočnoj Bosni.

Stabilnije vrijeme uz manje padavina i oblačnosti prema zapadu Bosne a najviše stabilnog vremena većinom bez padavina u Hercegovini.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U nedelju(12.06.) će dolaziti do postepene stabilizacije vremena, Hercegovina i zapadni dio Bosne sunčani dok bi u ostatku zemlje uz promjenjivu oblačnost još rijetko bilo naleta kiše, prema kraju dana razvedravanje posvuda.

Vremenska prognoza za BiH

Vezane objave
Vijesti BiH

Na ovim graničnim prijelazima je danas pojačan promet vozila

1 Minute čitanja
Na graničnim prelazima Gp Maljevac Velika Kladuša i GP Bosanska Gradiška pojačan je promet putničkih vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine….
Vijesti BiH

Haos na graničnom prelazu!

1 Minute čitanja
Zbog niske temperature upozoravamo na mjestimičnu poledicu na dionicama u višim planinskim predjelima, na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima, javljaju iz BIHAMK-a….
Vijesti BiH

Građani na udaru: Cijene sve veće,gramaža sve manja...

1 Minute čitanja
Dok su cijene sve veće, posebice hrane i osnovnih namirnica, gramaža proizvoda se smanjuje. Primijetili su to i građani već odavno, dok…