Sport

ASA OSIGURANJE NOVI SPONZOR NOGOMETNOG SAVEZA BIH

2 Minute čitanja
asa osiguranje

U sjedištu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine danas je potpisan vrijedan ugovor kojim ASA Osiguranje postaje oficijelni sponzor NS/FS BiH i bh. reprezentacije.

Na prigodnoj svečanosti, višegodišnji sponzorski ugovor potpisali su generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić i predsjednik uprave ASA Osiguranja, Adnan Hodžić.

ASA Osiguranje uvijek ponosno ističe da je domaće, bosansko-hercegovačko osiguravajuće društvo i da svoj kvalitet i poslovni uspjeh temelji isključuvo zahvaljujući bh. tržištu, na kojem 15 godina bilježi dinamičan rast. Poslovni model ASA Osiguranja kreira dodatnu vrijednost i potvrđuje ulogu pouzdanog partnera u osiguranju za svoje klijente, pravna i fizička lica ali i za zajednicu u kojoj djeluje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Zahvaljujem g. Hodžiću i cijelom timu ASA Osigurnja na povjerenju. Stručnost, iskustvo i tržišni uspjeh domaćeg osiguravajućeg društva čine ASA Osiguranje našim prirodnim partnerom. Saradnja koju realizujemo sa ovom renomiranom osiguravajućom kućom podrazumjeva i osiguranje sportskih susreta, sudionika, objekata kao i zadovoljavanje svih potreba za uslugama osiguranja koje mi kao krovna kuća bh. nogometa imamo jasno definisane internim pravilnikom ali i strogim UEFA i FIFA procedurama. Jako mi je drago što smo kroz ovaj ugovor dogovorili zajedničke aktivnosti upravo u tom smjeru, s vizijom i ciljem daljnjeg zajedničkog razvoja sportskih vrijednosti u interesu bh. nogometa i šire javnosti – izjavio je generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić.

– Zahvaljujem se predstavnicima saveza na angažmanu pri dogovaranju ove saradnje. ASA Osiguranje već dugi niz godina kroz različite modele podrške ulaže u sport naše države, a saradnja s Nogometnim savezom BiH je vrhunac naših težnji da budemo strateški partneri krovnim savezima bh. sporta te želji da doprinesemo kvaliteti igre i dobrim rezultatima koje svi očekujemno od naših reprezentativnih selekcija, ne samo zbog globalne popularnosti nogometa kao sporta, nego i zbog svega onog što bh. nogometna reprezentacija predstavlja za sve nas. Smatramo da se vrijednosti koje dijelimo u ASA Osiguranju kao što su timska igra, strast, izvrsnost, zalaganje te međusobna podrška savršeno poklapaju s vrijednostima NS/FS Bosne i Hercegovine. Vjerujem da su pred nama dobre utakmice. Za ASA Osiguranje tržišne a za našu reprezentaciju sportske. Siguran sam da će i ASA Osiguranje i Nogometni savez iz ovih susreta izaći kao pobjednici – izjavio je predsjednik uprave i direktor društva ASA Osiguranja, Adnan Hodžić.

avaz.ba

Vezane objave
Sport

Košarkaški teren

1 Minute čitanja
Košarka je jedan od najpopularnijih sportova na svijetu, a kvalitetan košarkaški teren je od ključne važnosti za uživanje u ovoj uzbudljivoj igri….
Sport

Raspored utakmica svjetsko prvenstvo Katar 2022

1 Minute čitanja
Donosimo raspored utakmica sa svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru 2022. Petak, 25. novembar Grupa B Wales – Iran 11:00h Grupa A Katar…
Sport

"Zmajevi" večeras dočekuju "Sokole": Naš tim favorit kladionica

2 Minute čitanja
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras (20.45 sati) će na zeničkom Bilinon polju ugostiti selekciju Crne Gore, u petom kolu grupe B3 Lige…