Biznis

U Bosanskoj Gradišci svaki dan sve više kupaca iz Hrvatske

1 Minute čitanja
centrum-park-gradiška

Zbog velikih gužvi tokom vikenda, kupci iz Hrvatske se sve više odlučuju kupovati radnim danom.

Najavom puštanja u rad novog graničnog prelaza u Bosanskoj Gradišci, kupci iz Hrvatske će moći koristiti postojeći granični prelaz, samim tim će izbjeći velike gužve i čekanja.

Centrum Retail Park svojim primjerom pokazuje da interes Hrvatskog stanovništa za nižim cijenama itekako postoji, te da pogranična zona u Bosni i Hercegovini ima veliki potencijal za Hrvatsko tržište.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Šest mjeseci je prošlo nakon otvaranja Centrum Retail Park-a, razgovarali smo sa predstavnikom Centrum Retail Parka, komercijalnim direktorom Brankom Vidakovićem: “Raduje nas činjenica da su kupci u kratkom vremenskom roku prepoznali našu ponudu i zabavni sadržaj, te kao i u drugim većim gradovima postajemo glavno mjesto za okupljanje, šoping i zabavu. Ključna stavka Centrum Retail Park-a je sama lokacija i svjetski brendovi koji se nalaze na A listi u svim evropskim Retail Parkovima. Brendovi kao što su Waikiki, New Yorker, Sinsay, Sport Vision, DM, Deichmann, Opposite, Planika, Extreme Intimo, Jeordies, su samo neki koje možete pronaći u Centrum PARK-u”.

Uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte i dječije igraonice Pizza Bar Gradiška i Sheriff Pub Gradiška postali su novo mjesto zabavnih dešavanja u gradu na Savi.

Svi brendovi nude obrazac za povrat PDV-a, parking mjesta sa punjačima za električna vozila, internet na području cijelog objekta, mjenjačnica, bankomati i još mnogo toga što će vam olakšati kupovinu.

Više informacija o njihovoj ponudi i slobodnim prostorima možete pronaći na centrumpark.ba kao i na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

izvor: klix.ba

Vezane objave
Biznis

Kolike su cijene stanova u Europi i kako stoji BiH

2 Minute čitanja
Bosna i Hercegovina u vrhu je europskih zemalja s najnižim cijenama nekretnina, pokazalo je najnovije istraživanje kojeg je sprovela agencija Deloitte, dok…
Biznis

Šta je digitalno oglašavanje?

7 Minute čitanja
Danas kompanije širom svijeta godišnje troše više od 250 milijardi dolara na digitalno oglašavanje. Taj broj nastavlja rasti zbog impresivnog povrata ulaganja (ROI)…
Biznis

Fructa Trade kupio imovinu derventskog Unisa za 27 miliona KM

1 Minute čitanja
Kompanija Fructa Trade kupila je imovinu nekadašnje fabrike cijevi Unis za 27 miliona maraka, potvrdio je vlasnik tog trgovačkog lanca Duško Reljić. “Licitacija…