Biznis

U Bosanskoj Gradišci svaki dan sve više kupaca iz Hrvatske

1 Minute čitanja
centrum-park-gradiška

Zbog velikih gužvi tokom vikenda, kupci iz Hrvatske se sve više odlučuju kupovati radnim danom.

Najavom puštanja u rad novog graničnog prelaza u Bosanskoj Gradišci, kupci iz Hrvatske će moći koristiti postojeći granični prelaz, samim tim će izbjeći velike gužve i čekanja.

Centrum Retail Park svojim primjerom pokazuje da interes Hrvatskog stanovništa za nižim cijenama itekako postoji, te da pogranična zona u Bosni i Hercegovini ima veliki potencijal za Hrvatsko tržište.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Šest mjeseci je prošlo nakon otvaranja Centrum Retail Park-a, razgovarali smo sa predstavnikom Centrum Retail Parka, komercijalnim direktorom Brankom Vidakovićem: “Raduje nas činjenica da su kupci u kratkom vremenskom roku prepoznali našu ponudu i zabavni sadržaj, te kao i u drugim većim gradovima postajemo glavno mjesto za okupljanje, šoping i zabavu. Ključna stavka Centrum Retail Park-a je sama lokacija i svjetski brendovi koji se nalaze na A listi u svim evropskim Retail Parkovima. Brendovi kao što su Waikiki, New Yorker, Sinsay, Sport Vision, DM, Deichmann, Opposite, Planika, Extreme Intimo, Jeordies, su samo neki koje možete pronaći u Centrum PARK-u”.

Uz uzbudljive sadržaje, ugostiteljske objekte i dječije igraonice Pizza Bar Gradiška i Sheriff Pub Gradiška postali su novo mjesto zabavnih dešavanja u gradu na Savi.

Svi brendovi nude obrazac za povrat PDV-a, parking mjesta sa punjačima za električna vozila, internet na području cijelog objekta, mjenjačnica, bankomati i još mnogo toga što će vam olakšati kupovinu.

Više informacija o njihovoj ponudi i slobodnim prostorima možete pronaći na centrumpark.ba kao i na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

izvor: klix.ba

Vezane objave
Biznis

Za kraj uspješne godine dm zaposlenike nagradio 13. platom

2 Minute čitanja
Opravdana titula Najpoželjnijeg poslodavca u BiH Sarajevo, 20.12.2022. – Njegovanje dobrog odnosa zaposlenika i poslodavca ključ je uspjeha dm drogerie markt, a…
Biznis

Dug propale kripto platforme FTX skoro 3,1 milijardu dolara

1 Minute čitanja
Propala digitalna platforma za transakcije u kriptovalutama FTX objavila je da 50 najvećih vjerovnika duguje gotovo 3,1 milijardu dolara. Skupini od 10…
Biznis

Milionska akvizicija: Telemach preuzima domaćeg kablovskog operatera

1 Minute čitanja
Kompanija Telemach BH u procesu je preuzimanja firme TX TV iz Tuzle. Ova akvizicija će imati efekat na maloprodajnim tržištima fiksne telefonije,…