Regija

Strava u Zagrebu: Dvojica studenata poginula od strujnog udara

2 Minute čitanja
STUDENTI ZAGREB

naša stranka usk kandidati

Dvojica studenata Hrvatskih studija pronađena su mrtva u Zagrebu.

Fakultet je objavio vijest da je poginuo jedan student. Njegovo tijelo pronađeno je jučer ujutro, nakon što je za mladićem trajala potraga. No, jutros je nađeno i tijelo drugog mladića. On je, kako piše Večernji, također poginuo od strujnog udara nakon što je krenuo u potragu za nestalim kolegom, prenosi Index.

Od tragično stradalog Nikole Michael Sušeca se oprostio i fakultet Hrvatski studiji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Dekan Fakulteta hrvatskih studija obavještava da je izvrstan student I. godine kroatologije i filozofije i kulture Fakulteta hrvatskih studija, useljenik u Hrvatsku Nikola Michael Sušec tragično stradao u Zagrebu u srijedu 16. ožujka 2022. u 21. godini života.

Rođen je u Eugenu, na zapadu savezne američke države Oregon 13. studenoga 2001. Završio je s izvrsnim uspjehom Katoličku srednju školu otaca marista u Eugenu (2016.–2020.) i upisao se na naš Fakultet kao pripadnik hrvatskoga iseljeništva u SAD-u u kvoti Hrvata izvan RH. U prvom semestru stekao je 34 boda po ECTS-u s prosječnom ocjenom 4,5.

Pamtit ćemo njegov vedar lik, ljudskost, susretljivost, komunikativnost, srčanost i domoljublje. Fakultetska zajednica izražava sućut njegovu tati Josipu i majci Heidi Melindi. Nadnevak sprovoda objavit ćemo uskoro. Počivao u miru Božjem”, piše Fakultet.

Riječ je o mladiću za kojim se tragalo od srijede. Njegovo tijelo je pronađeno jučer ujutro.

Jučer, 17. ožujka u 7.25 sati na Maksimiru u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosijecima željezničkog kolodvora Zagreb-Borongaj, na tlu između četvrtog i petog kolosijeka, uz teretne vagone pronađeno je tijelo za sada nepoznate muške osobe. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Po obavljenom očevidu tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb radi utvrđivanja identiteta”, objavila je policija ranije.

Naknadno su pojavili da je umro od posljedica strujnog udara.

“Obavljenim očevidom je utvrđeno da je smrt nastupila kao posljedica strujnog udara visokog napona kojim je opskrbljen kolosijek putem kontaktne mreže”, dodaje policija nešto kasnije.

Kako piše Večernji list, jutros je pronađeno tijelo još jednog studenta. Pretpostavlja se da je išao tražiti nestalog mladića, ne znajući da je njegovo tijelo već pronađeno. On je stradao na identičan način – od strujnog udara.

Vezane objave
Regija

OPSADNO STANJE U KARLOVCU Pucano iz automatskog oružja, IMA MRTVIH

2 Minute čitanja
Jedan ubijeni muškarac te jedna ozlijeđena osoba epilog je večerašnje opsade na Lemić Brdu u Karlovcu kad je u sumanuti oružani pohod…
Regija

U potpunosti se provodi odluka Vlade Srbije, u BiH ne ulazi mlijeko iz te države

2 Minute čitanja
Odluka Vlade Srbije o zabrani izvoza sirovog i pasterizovanog mlijeka, osim za Sjevernu Makedoniju i Albaniju, s ciljem omogućavanja redovnog snabdijevanja svog…
Regija

Vučić: Nikad nećemo priznati Kosovo, sukob bi bio katastrofalan za Srbiju

2 Minute čitanja
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je obraćanje zastupnicima u Skupštini Srbije, navodeći da su je situacija oko Kosova nepovoljna po Srbiju, posebno…