Vijesti BiH

Sjednica Predstavničkog doma Parlamenta FBiH 9. i 10. marta

1 Minute čitanja
predstavnicki dom parlamenta fbih

Redovna sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH zakazana je 9. i 10. marta, nakon koje će biti održana vanredna sjednica tog doma.

Na dnevni red vanredne sjednice uvrštena je Informacija o analizi efekta primjene Odluke Vlade Federacije BiH o ograničavanju cijena snabdijevanja električnom energijom.

Sjednica će biti održana u zgradi Parlamenta FBiH, a zbog poštivanja svih propisanih epidemioloških mjera ulazak u salu će biti omogućen Feni i Federalnoj televiziji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Prenos sjednice bit će moguće pratiti na službenom youtube kanalu Predstavničkog doma Federalnog parlamenta, saopćeno je iz Stručne službe Predstavničkog doma Parlamenta FBiH.

bhrt

Vezane objave
Vijesti BiH

Na ovim graničnim prijelazima je danas pojačan promet vozila

1 Minute čitanja
Na graničnim prelazima Gp Maljevac Velika Kladuša i GP Bosanska Gradiška pojačan je promet putničkih vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine….
Vijesti BiH

Haos na graničnom prelazu!

1 Minute čitanja
Zbog niske temperature upozoravamo na mjestimičnu poledicu na dionicama u višim planinskim predjelima, na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima, javljaju iz BIHAMK-a….
Vijesti BiH

Građani na udaru: Cijene sve veće,gramaža sve manja...

1 Minute čitanja
Dok su cijene sve veće, posebice hrane i osnovnih namirnica, gramaža proizvoda se smanjuje. Primijetili su to i građani već odavno, dok…