Vijesti BiH

Sajam za sve ljubitelje kozmetike i ljepote u Sarajevu 4. i 5. juna

2 Minute čitanja
sajam ljepote sarajevo

Za sve ljubitelje kozmetike i ljepote mjesec juni u BiH će biti centar kozmetičke i wellness industrije. Naime, 4. i 5. juna 2022. godine u sarajevskom hotelu Hills bit će održan drugi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa u BiH, BeautiFUL 2022.

Jedan je to od najvećih sajmova kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa koji se prostire na 8.000 kvadratnih metara. Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetioci sajma budu u toku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima kao i kupovinu proizvoda. Predstavit će se više od 100 izlagača sa oko 300 brendova, a regionalni i svjetski stručnjaci prenosit će svoje znanje svim posjetiocima. Sajam je također odlična prilika za sve ljubitelje kozmetike i ljepote, te mjesto na kojem će uživati u besplatnim radionicama, edukacijama i konferencijama, sajamskim popustima, te bogatim nagradama.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera, organizator je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, a sajam će svečano otvoriti gradonačelnica Sarajeva, Benjamina Karić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Masterclassovi u organizaciji kompanije Sfera d.o.o. Mostar: make up artist Dušan Lazić Laza, make up artist Ines Jarak, wellness edukator Peđa Filipović.

Matserclasovi u organizaciji izlagača: Soft ombre by Smaragda Jaganjac, Montibelo i red cat veliki masterclassovi za frizere, masterclass Irfan Tepić i Saja Majstor za berbere, Nail art by Amela Jahić – Magnetic nails d.o.o.

Edukacije sajma: Nevena Marjanović: ”Look & learn seminar za nail artiste”, ”Ice body sculpting edukacija by Adna Helić”, ”Black professional line & dandy edukacija – Enrico Delorenzi i Kristina Jukić”, ”Cleopatra (egipatska depilacija) Maja Tufekčić”, ”Henna Brows”, ”Lash Lift”, ”Suhi pedikir”, ”Short modern crop, long pompadour & faded pixie – Enes Dogan”.

Besplatne konferencije za sve posjetioce: konferencija ”Nutricionizam: prehrana i zdravlje”, konferencija ”DentBiH: oralno zdravlje i estetika u dentalnoj medicini”.

Besplatne edukacije za sve posjetioce: Duško Škorić: ”Efikasno rješavanje reklamacija”, Sead nunić: ”Bio jednom jedan frizer”, Druženje: ”Žene savremenog doba” – (Ines Jarak, Samra Menzilović i Isidora Čarapina), predavanje ”Estetsko uljepšavanje žena – saznajte sve ono što vas interesuje”, Ljiljana Mijatović: ”Popularni efekat strelice, riječ više o ljepilu”, Meliha Alić: ”Priprema klijenta za tretmane lica”.

Na glavnoj bini sajma će tokom dva dana biti upriličen konstantni program, razne edukacije, prezentacije i show, sa nagradnim igrama svakih 30 minuta, a sve posjetioce očekuju i odlični sajamski popusti. Kompanije Frizer land d.o.o., LNB Trade d.o.o., te Tombolo komerc pripremaju spektakularne masterclassove za hair industriju, a savez frizera u BiH na čelu sa predsjednikom saveza Saninom Fazlićem pripremaju show na kojem će predstaviti frizure sa svjetske scene.

Radno vrijeme sajma je od 10:00 do 20:00, ulaz je besplatan, a za prijave i novosti pratite stranicu www.sajam.beautiful.ba.

faktor

Vezane objave
Vijesti BiH

Danas zatvoren granični prelaz Gradina

1 Minute čitanja
Na nekoliko graničnih prelaza, jutros su uočena duga zadržavanja na izlazu iz Bosne i Hercegovine. Kako BIHAMK navodi, radi se o prelazima…
Vijesti BiH

Velike gužve na granicama, na ovim graničnim prijelazima se najviše čeka

1 Minute čitanja
Duga su zadržavanja u oba smjera na graničnim prijelazima Gradina i GP Bosanska Gradiška, dok je na graničnim prijelazima: GP Izačić, GP…
Vijesti BiH

Očekivani "haos" na graničnim prijelazima

1 Minute čitanja
Na graničnim prijelazima duge su kolone putničkih vozila na ulazu u Bosnu i Hercegovinu. Na prijelazu Bosanska Gradiška/Stara Gradiška automobili na ulazu…