Regija

OPSADNO STANJE U KARLOVCU Pucano iz automatskog oružja, IMA MRTVIH

2 Minute čitanja
opsadno stanje u karlovcu

Jedan ubijeni muškarac te jedna ozlijeđena osoba epilog je večerašnje opsade na Lemić Brdu u Karlovcu kad je u sumanuti oružani pohod krenuo stariji muškarac naoružan automatskim oružjem.

Kako smo objavili, sve je počelo u večernjim satima oko 18,30 sati, kad su se na ovom dijelu čuli hici, a vrlo brzo ispostavilo se da je pucao stariji muškarac.

Policija je brzo opkolila područje, stigla je i hitna pomoć, no ranjenom muškarcu nisu mogli prići jer počinitelj nije bio pod kontrolom policije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U sumanutoj pucnjavi ubijen je jedan muškarac, a druga je osoba teško ranjena.

Neslužbeno doznajemo da je počinitelj uhićen nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ Lučko.

Počinitelj je stariji muškarac, nekadašnji lovac i umirovljenik, a mještani za Radio Mrežnicu kažu da mu se očito “smračilo” pred očima, pa je svoje probleme odlučio riješiti na najgori mogući način.  Navodno je spominjao kolege lovce i prijetio im. Svjedoci s Lemić Brda i mještani kažu da je muškarac bio totalno rastrojen, šetao je po mjestu i pucao.

NAJNOVIJE: 21,16 sati: Priopćenje PU Karlovačke

Danas nešto prije 18.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac.
Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba. Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja.

Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije, navode iz PU karlovačke.

NAJNOVIJE: 21.09 sati:

Glasnogovornica karlovačke policije Andreja Lenard potvrdila je za Radio Mrežnicu da je jedna osoba ubijena, a jedna ranjena, te da je počinitelj pod nadzorom policije.

NAJNOVIJE: 21,07 sati

Radio Mrežnici potvrđeno je da je u sumanutom oružanom pohodu na Lemić Brdu večeras ubijen stariji muškarac, a da su dvije osobe teško ranjene. Počinitelj je također stariji muškarac koji je nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ Lučko i uhićen u 20,25 sati.

NAJNOVIJE U 21,00

Poznat je identitet počinitelja, osoba je s Lemić Brda, svjedoci javljaju da je želio zapaliti i vlastitu kuću.

NAJNOVIJE, u 20,50 sati

Neslužbeno se doznaje da je ubijena jedna osoba, a da je počinitelj stariji muškarac, umirovljenik. Kako neslužbeno doznajemo, uhićen je oko 20,45 sati.

On je večeras pucao iz puškomitraljeza i na svom sumanutom pohodu navodno ubio jednog muškarca, a dvojicu teško ranio. Pristup Hitne pomoći ovim osobama bio je onemogućen jer počinitelj nije dozvoljavao pristup.

RANIJE VEČERAS:

Opsadno stanje večeras na Kamenskom i Lemić Brdu u Karlovcu: Građani javljaju da je sve puno policije i hitne pomoći, a policija je za Radio Mrežnicu potvrdila da imaju postupanje. Ostali su bez potvrde o mrtvim osobama.

Što se točno događa još uvijek nije poznato, no neki su građani po Facebooku objavili upozorenja da je na ovom području večeras sve puno policije, ali i da ima ozlijeđenih osoba. Ono što je sigurno jest da su se čuli hici, neslužbeno doznaje naš radio, iz puškomitraljeza.

U karlovačkoj policiji za naš radio potvrdili su da imaju postupanje, a isto je potvrdila i glasnogovornica Andreja Lenard.

Nisu željeli potvrditi informacije koje kolaju da ima i mrtvih osoba i da policija traži muškarca koji je pucao.

Neslužbeno, pozvani su iz članovi ATJ Lučko.

Izvor: Radio Mrežnica

Vezane objave
Regija

Prohodnost cesta HAK i BIHAMK 24.9.2023

10 Minute čitanja
HAK Izvještaj ažurirano 24.9.2023. 13:59 Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvoreni su: Samo za osobna vozila otvoreni su: Zabrana je prometa za…
Regija

Spriječen pokušaj nezakonitog prijenosa gotovine preko granice

1 Minute čitanja
Na graničnom prijelazu Slavonski Brod ovlašteni carinski službenici Područne jedinice – Službe za mobilne jedinice Slavonski Brod spriječili pokušaj nezakonitog prijenosa 38.000…
Regija

Izvještaj o stanju na cestama i graničnim prijelazima

3 Minute čitanja
Izvještaj HAK 3.8.2023. 17:58 Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, autocestama u smjeru mora i unutrašnjosti, cestama u priobalju, povremeno…