Vijesti BiH

Od danas potpuno zatvoren dio puta Banjaluka-Prijedor Neizbježne su OGROMNE GUŽVE

1 Minute čitanja
semafor raskrsnica dragocaj ramici

Od danas, pa do 19. juna, na dijelu magistralnog puta Banjaluka-Prijedor biće postavljan završni sloj aslfalta, zbog čega će potpuno biti obustavljen saobraćaj od Ivanjske do Dragočaja, u dužini od 9,9 kilometara.

Zbog potpune obustave na ovom dijelu puta, saobraćaj će biti omogućen obilaznicama Omarska-Bronzani Majdan-Lauš-Banjaluka, te Prijedor- Kozarska Dubica-Gradiška-Banjaluka.

– Na navedne obilaznice biće upućen sav teretni saobraćaj, kao i putnici utranzitu – poručuju iz “Puteva RS”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Saobraćaj za lokalno stanovništvo, javni prigradski prevoz putnika, kao i vozila hitnih službi i vatrogasna vozila biće preusmjeren na lokalni puteve Potkozarje –Verići od magistralnogputa do Verića, Unis-Dragočaj-Mišin Han, Potkozarje-Jankovići-Brankovac, Verić polje- magistralni put do lokalnog puta Potkozarje-Verići, Mišin Han-Lipovci-Prijakovci.

Mole se svi učesnici u saobraćaju, vozači, lokalno stanovništvo, pješaci ibiciklisti da imaju strpljenja i razumjevanja za radove koji će se izvoditi i obustavusaobraćaja u narednih devet dana – poručuju iz “Puteva RS”.

Kako su iz “Prijedorputeva” rekli za Srpskainfo, radovi će biti izvođeni tokom dva vikenda i pet radnih dana, kako bi gužve u saoobraćaju sveli na minimun.

– Ekipe na terenu će raditi od pet ujutro do osam, devet uveče. Već smo uradili 22 kilometra puta, a u ovom slučaju je specifično to što nema kvalitetne obilaznice u blizini. Alternativa za ovih devet dana bila je da radimo sa puštenim saobraćajem, ali tada bi sve trajalo tri mjeseca – rečeno je iz ovog preduzeća koje izvodi radove.

Vezane objave
Vijesti BiH

Video uživo: Usvaja se državni budžet koji znači i povećanje plata političarima

1 Minute čitanja
Danas u 11 sati je počela sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH na kojoj će biti razmatrano i povećanje plata funkcionerima državne…
Vijesti BiH

Ovo su zastupnici koji su povećali sebi platu za 500 KM

2 Minute čitanja
Predstavnički dom Parlamenta Bosne i Hercegovine u prvom čitanju jučer je usvojio budžet institucija za 2022. godinu. Tako će ukupni prihodi, primici i…
Vijesti BiH

Hadžije iz BiH doputovale u Medinu

1 Minute čitanja
MEDINA, 25. juna (FENA) – Hadžije iz Bosne i Hercegovine doputovale su u Medinu, svi su dobro i zdravo i danas će imati…