Unsko-Sanski kanton

Obračun šakama na graničnom prijelazu Maljevac VIDEO

1 Minute čitanja
granični prijelaz Maljevac 19.06

Danas je na graničnom prijelazu Maljevac u koloni prema Republici Hrvatskoj zbog dugog čekanja, sparine a na kraju i nervoze došlo do obračuna dva vozača zbog ubacivanja u kolonu, javljaju nam čitatelji.

Kao što se može vidjeti na videu, jedan muškarac je kroz prozor automobila  napao vozača.

Nije nam poznato ko se od dvoje prisutnih ubacivao u kolonu a ko je branio to ali je dobro poznato da se takve situacije ne rješavaju šakama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ako se nađete u takvoj situaciji i ukoliko saobraćajne policije nema u blizini vi možete osobu prijavit i graničnom policajcu na licu mjesta.

Kazna u Bosni i Hercegovini za neopravdano preticanje kolone je 100 KM i mjesec dana oduzimanje vozačke dozvole. U Hrvatskoj se kazna kreće od 1000 kuna na više.

Ukoliko morate preko reda na granicu to morate uz opravdan razlog najaviti voditelju smjene granične policije i uz njegovo odobrenje to možete napravit.

Na kraju ovog incidenta nema povrijeđenih jer se ipak na vrijeme smirila situacija.

Pogledajte video u nastavku:

izvor: gpmaljevac

Vezane objave
Unsko-Sanski kanton

Elvedin Sedić (PoMak) novi gradonačelnika Bihaća

1 Minute čitanja
PoMak je proglasio pobjedu svog kandidata za gradonačelnika Bihaća Elvedina Sedića. Iz ove stranke je došao i prethodni gradonačelnik Šuhret Fazlić, koji…
Unsko-Sanski kanton

Kolone automobila na sjevernim izlazima iz Bosne i Hercegovine

1 Minute čitanja
Ulaskom Hrvatske u šengen počinju strožije kontrole ulaska u Evropsku uniju. Posebno velike gužve će biti na graničnim prelazima koji se nalaze…
Unsko-Sanski kanton

POMAK predstavio kandidata za gradonačelnika Bihaća

1 Minute čitanja
Sinoć je u Bihaću održana Godišnja konferencija Pokreta za modernu i aktivnu Krajinu PoMAK) na kojoj su sumirane aktivnosti u proteklom periodu,…